27 Mayıs 2015 Çarşamba

Kürtaj

kurtaj 5Kürtaj asırlardır kadın hastalıkları branşında gündemden düşmeyen bir kelimedir, bu yazımızda kürtaj nedir , kürtaj nasıl yapılır, 2015 İstanbul kürtaj fiyatları ne kadardır, vakum kürtaj nedir, kürtaj sonrası cinsel ilişkiye kaç gün sonra girilir, kürtaj yasasına göre en son kaç haftalık çocuk aldırılabilir, evli bayanlara kürtajda eş rızası istenir mi , bekar bayanların kürtaj olmak için gebe kaldıkları kişiden izin almaları gerekir mi, 18 yaşından küçüklerin kürtaj olması için annesinden veya babasından izin almaları nasıl olur, düşük hapı ile gebelikten kurtulma şansı varmıdır, rahim içinde parça kalması durumunda tedavi nasıl yapılır, kızlık zarı dikimi nasıl yapılır , İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı kaç paradır? Gibi konulara yer veriyoruz , kürtaj ve kızlık zarı dikimi hakkında merak ettiğiniz tüm mevzuları bize danışabilirsiniz, muayenehane telefonlarımız gece - gündüz aktiftir , ayrıca şu anda trend olan WhatsApp üzerindende bize yazabilirsiniz, hastalardan müsait oldukça cevap yazıyorum.
Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
İncirli Cad No 9 Bakırköy İstanbul ( Kemerburgaz Üniversitesi yanı )
0212 227 5519
0532 221 3007 WhatsApp
0542 215 7274
www.facebook.com/kurtajfiyatlari
www.twitter.com/jinekologdr

Kürtaj nedir ?


Hergün birçok bayan telefonla bize ulaşır ve kürtaj nedir , nasıl yapılır , kürtaj ücretleri ne kadardır gibi birçok sorular soruyorlar , kürtaj latincede küretaj kelimesinden kısaltılmış ve kazıma anlamına gelmektedir, gerçi jinekoloji dışında birçok bilimdalındada kürete etmek kullanılmaktadır ,hatta kürek kelimesi bile ordan gelmektedir, zaten hangi dilin temellerine inseniz latince arapça farsça ve asya Türkçe'si gibi antik dillere ulaşırsınız. Günümüzde kürtaj dendiğinde gebelik sonlandırmak yani çocuk aldırmak akla gelir , gerçi artık anlamının oldukça dışına çıkmış sayılır zira nerdeyse 25 yıldır rahim içi kazıma yöntemi ile kürtaj yapmıyoruz , onun yerine son teknoloji vakum kürtaj yapıyoruz, risk nerdeyse sıfıra yakın hale geliyor ve hasta ağrı veya acı çekmiyor , işlem 10 dakikada bitiyor , hasta hiçbirşey olmamış gibi yürüyüp gidiyor. Kürtaj nasıl yapılır hakkında detaylar için okumaya devam edin. Kürtajın ne olduğu ile ilgili detaylara bakmak için ; www.kurtaj1.com/2015/03/kurtaj-nedir.html

Kürtaj fiyatları


Haziran başı 2015 itibarı ile Avrupa yakası İstanbul'da kürtaj fiyatları aşağı-yukarı ...tl civarından başlar, rakamsal ücret değerlerini direkt olarak buraya yazamıyorum ama telefonla ararsanız güncel maliyetleri net olarak öğrenebilirsiniz, yada WhatsApp'tan yazın fiyat listesi gönderelim inceleyin. İstanbul'da kürtaj yapan doktorlar genellikle gebelik haftasına göre çocuk aldırma ücreti belirlerler, son adetinizin ilk gününden itibaren günümüze kadar sayarsanız gebelik haftanızı yaklaşık olarak bulabilirsiniz, gerçi kürtaja geldiğinizde önce ultrason yaparak hamilelik haftanızı günü gününe tespit ediyoruz , bu arada cinsel ilişki tarihini gebelik başlama zamanı zannetmeyin sakın , hesabınız oldukça eksik çıkar. Kürtaj fiyatlarıda gebelik haftası arttıkça artar ve en geç 10 haftaya kadar bebek aldırabilirsiniz. Kürtaj ücretleri hakkında güncel bilgiler için ; http://kurtaj-nasil-yapilir.com/2014/11/16/kurtaj-fiyati-2015/ sayfamıza bakınız.

Kürtaj nasıl yapılır ?


Vakum kürtaj öncesi kimse kalkıpta kürtaj nasıl yapılır diye sormazdı , hatta konuşulmazdı bile nasıl çocuk aldığımız , eski sistem kazıma kürtaj metodu insanları ürkütürdü, zaten kürtaj video izle yazdığınızda çıkan kürtaj videolarıda latin ülkelerinde kaçak çekim eski sistem kazıma kürtajdır ordaki tabloyu seyretmenizi tavsiye etmem. Ama üzülmeyin vakumla kürtaj metodu sayesinde acısız , ağrısız , 10 dakikada plan dışı gebelikten kurtulabilirsiniz, hatta nerseyse sıfır riskle. Dolayısı ile artık insanlar korkmadan kürtajın nasıl yapıldığını sormaya başladılar , hemen özetleyelim ; hasta ile ön görüşme , ultrasonla gebelik haftası tespiti , rahim girişine lokal anestezi uygulanması , hegar bujileri ile collum uteri dilatasyonu, steril ve tek kullanımlık karmen kanülünün canalis collum uteriye yerleştirilmesi , tek kullanımlık vakum aparatının karmene takılması ve negatif basınç verilerek gebelik kesesinin sıvı şekilde dışarı alınması olarak özetlenir. Her kürtajdan sonra mutlaka yeniden ultrason yaparız ve rahim içinde parça kalmasına izin vermeyiz. Kürtaj 10 dakika sürer ve yürüyüp gidersiniz. Kürtajın nasıl yapıldığı ile ilgili daha fazla bilgi için ; http://kurtaj-nasil-yapilir.com/2015/03/28/kurtaj-nasil-yapilir-canli-izle/ yazımıza bakınız.

Kürtaj sonrası


Kürtaj sonrası nelere dikkat edilmesi gerektiğini her hastamıza ayrıntılı anlatıyoruz , ama kolay unutluyor , en iyisi hatırlatma olsun diye burayada yazalım , kürtajdan sonra cinsel ilişkiye girmek için 10 gün kadar beklemeniz gerekir , kürtaj sonrası ağrı ve kanama pek olmaz veya adet kanaması kadar olabilir, kürtaj sonrası yeniden adet görmeye yaklaşık 40 gün sonra başlarsınız, kürtajdan sonra hamilelik için endişe etmenize hiç gerek yok , ne zaman isterseniz yeniden gebe kalabilirsiniz. Kaç kez kürtaj olabilirim diye soranlarada cevap verelim , herhangi bir sınır yok , bize 8. defa kürtaja gelen hastalar oluyor. Kürtaj sonrası kanama hakkında geniş bilgi için ; http://kurtaj-nasil-yapilir.com/2014/06/27/kurtaj-sonrasi-kanama/ makalemizde göz atın.

Kızlık zarı dikimi


Himenoplasti ameliyatları yani kızlık zarı dikimi sadece İstanbul'da değil tüm dünyada çok popülerdir , bekaret zarı diktirme operasyonları bundan 25 yıl kadar önce sadece geçici olarak yapılabiliyordu ve 10 gün içinde cinsel ilişkiye girme zorunluluğu oldukça sıkıntı yaratıyor idi. Ama flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi icad edildikten sonra bu problem ortadan kalktı , kızlık zarı bozulmuş bayanlara diktir-kurtul formülü sunulmuş oldu, hymenoplasty operasyonu sonrası adeta bakirelik yıllarına geri dönüş sağlandı ve cinsel ilişkiye girmek için süre kısıtlaması ortadan kalkmış oldu, ister hemen , ister yıllar sonra ilişki yaşayabilirsiniz , sonuçta kızlık zarı kanaması olacaktır. Flep yöntemi kalıcı zar dikimi ile birlikte vajina daraltma ve labioplasti gibi ek ameliyatlarda uygulanabilir , hemde aynı seansta. 2015 yılı için İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı ortalama ....tl civarıdır. Güncel dikim ücretleri için telefonla arayınız yada WhatsApp'tan yazınız. Kızlık zarı dikimi hakkında derin detaylar için ; http://flepkizlikzaridikimi.com/2015/02/21/kizlik-zari-dikimi-5/ sayfamızıda geziniz.

Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya
İncirli Cad no 9 Bakırköy İstanbul
0212 227 5519
0532 221 3007 WhatsApp
0542 215 7274

2 yorum:

  1. 21 Oca 21:16 - Kürtaj Konya: Hocam hayırlı akşamlar
    21 Oca 21:16 - Kürtaj Konya: Uzmanı olduğunuz bi rahatszlığımız var
    21 Oca 21:17 - Jinekolog Operatör Doktor: Tabi
    21 Oca 21:18 - Kürtaj Konya: Nişanlım hamile ve kürtaj yaptırmak istiyoruz nasıl olur
    21 Oca 21:18 - Jinekolog Operatör Doktor: Yaparız
    21 Oca 21:18 - Kürtaj Konya: Şartları nedir
    21 Oca 21:19 - Kürtaj Konya: Fiyat ve gün sıkıntısı varmı
    21 Oca 21:20 - Jinekolog Operatör Doktor: Yarın 14.30 da yer var?
    21 Oca 21:22 - Jinekolog Operatör Doktor: Yapmaz
    21 Oca 21:22 - Kürtaj Konya: Konyada yaparız diyolar ne kadar güvenli
    21 Oca 21:23 - Jinekolog Operatör Doktor: Güvenlidir tahminen
    21 Oca 21:23 - Kürtaj Konya: Tşk hocam iyi akşamlar
    21 Oca 21:24 - Jinekolog Operatör Doktor: R e

    YanıtlaSil
  2. 25 Oca 13:34 - Kürtaj: Merhaba eğer musaitseniz kürtaj hakkında bilgi almak isdiyorum?
    25 Oca 13:35 - Kürtaj: Fiyati nedir acaba ve vakumlami alıyorsunuz?
    25 Oca 15:27 - Jinekolog Operatör Doktor: Evet vakumla

    YanıtlaSil