17 Mayıs 2014 Cumartesi

Kürtaj Fiyatları

kürtaj

İstanbul'da gebelik sonlandırma fiyatları 2014 yılı mayıs sonuna doğru nekadar olmuştur , vakumla kürtaj nasıl yapılır , kürtaj sonrası kanama ve ağrı olur mu , kürtaj sonrası çocuk olur mu , vakum kürtaj kaç dakika sürer , en iyi kürtaj doktoru kimdir , genel anestezi ile kürtajda fiyat farkı kaç paradır , çocuk aldırmadan önce yapılan muayene ve ultrason ücrete dahilmidir , flep yöntemi garantili ve kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı nekadardır ? gibi sorularınıza bu makalede cevap bulabilirsiniz , hastalarımızdan hergün yüzlerce telefon alıyoruz ve yukarıdaki sualleri yöneltiyorlar , ayrıca önem verilen bir başka konu ise gizlilik oluyor , birşok bayan yapılacak kürtajın gizli kalmasını ve SGK kayıtlarına işlenmemesini istiyor , zaten kadın doğum branşında kürtaj ve kızlık zarı dikimi gibi işlemlşer full gizli kalır ve biz özel muayenehane olduğumuz içinde kesinlikle .... işlenmez merak etmeyin. Sizinde sormak istedikleriniz varsa istediğiniz zaman bizi arayabilirsiniz , gece gündüz veya cumartesi pazar farketmez mutlaka cevap veriyoruz, telefonlarımız sıklıkla meşgul olabiliyor , meşgulse mesaj atabilirsiniz biz size dönüş yaparız veya az bekleyip yeniden arayabilirsiniz . 0212 227 5519 sabit muayenehane telefonumuz ve 0532 221 3007 turkcell cep telefonlarımız sürekli açıktır. Telefona ben direkt olarak çıkamayabilirim , genelde gündüz saatlerinde hasta başında oluyorum , hergün Türkiyenin birçok ilinden gelen hastalarımız oluyor , hatta Avrupa'danda birçok hastamız var , ama sağolsun kıdeml asistanım Esra hanım tüm aramaları cevaplıyor , sıcak ses tonu ile hastaları rahatlatıyor. Kürtajımı kime yaptırsam , hangi kürtaj doktoru daha iyidir diye kararsız kalıyorsanız kolayı var , açın eski dostunuz Google'ı ve yazın : " en iyi kürtaj doktoru " diye , listedekileri inceleyin , bu arada ...listenin üstlerinde göreceksiniz :) Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya anlatıyor.

Kürtaj fiyatları

Kürtaj fiyatları İstanbul , İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde yaklaşık .. liradan başlayıp gebelik haftasına göre artış gösteriyor. Acaba kaç haftalık hamileyim diye endişe ediyorsanız hesaplaması çok kolay , son adet tarihinizin ilk gününden itibaren saymaya başlamalısınız , üç aşağı beş yukarı adetininiz geciktiği günlerde yaklaşık 4 haftalık gebesinizdir , zaten en küçük gebelik 4 haftadır , bazı hastalarımız yanlış olarak cinsel ilişkiye girdikleri günden itibaren saymaya başlıyorlar , ama ortalama 2 hafta kadar eksik sonuç elde edersiniz. Gebelik haftasını doğru hesaplamak özellikle kürtaj yasasına ciddi yaptırımlar eklendikten sonra dahada önemli bir hal aldı , zira 10 hafta olan çocuk aldırma üst sınırını bir gün bile geçseniz hiç kimse sizi kürtaj etmeye cesaret edemez . İstanbul'da kürtaj fiyatlarıda işte bu şekilde gebelik haftasına endekslenmiş durumda diyebiliriz , 4 haftalıksa ... tl , 5 haftalıksa ... lira , 6 haftalıksa .. tl , 7 haftalıksa ... şeklinde yukarı doğru gider, yine hatırlatalım , 10 hafta sınırına çok dikkat edin , bu arada 10 hafta sınırına dayanmış hastalara indirimde yapmazlar ve hafta X 100 tl şeklinde katı bir şekilde fiyat isterler , karar verdiyseniz fazla gecikmeden gelin derim :)

Kürtajda başka masraf olacakmı ? 

Kürtaj öncesi yapılan jinekolojik muayene ve obstetrik ultrason gibi ön tetkikler İstanbul'da birçok kürtaj merkezi muayenehanede ücretsiz olarak sunulur, ama siz yinede ne olur ne olmaz , evdeki hesap çarşıya uymaz diyerek telefonla kürtaj randevusu alırken sormayı sakın ihmal etmeyin.
Vakum kürtaj dünyadaki en gelişmiş gebelik sonlandırma metodu olarak nerdeyse %90 oranında lokal anestezi ile yapılır , yani sadece işlem yapılacak olan rahim girişi uyuşturulur , ayrıca lokal anestezi için İstanbul'da birçok kürtaj merkezinde ek bir ücret istemezler , ama yok ben tamamen uyutularak çocuk aldıracağım diyorsanız işler değişir , siz genel anestezi altında bebek aldırmaktan bahsediyor olursunuz ve gerek İstanbul , Gereksei Ankara'da birçok kürtaj merkezi muayenehanede ek olarak ... tl kadar genel anestezi ücret farkı isterler. benim tavsiyem lokal anestezi ile kürtaj yaptırmanız yönünde olacaktır.

Vakumlu kürtaj nasıl oluyor ?

2014 yılında en sık tercih edilen gebelik sonlandırma metodu olan vakumla küretaj uygulamasında ilk önce işlem yapılacak olan rahim girişine lokal anestezi ile uyuşturma yapılır ve etkisini göstermesi için birkaç dakika beklenir , daha sonra hegar bujisi ile collum uteri dilatasyonu gerçekleştirilir , meşhur karmen kanülü collum uteriye yani rahim kanalına yerleştirilir , bundan sonrada vakum aparatı karmen kanülünün dış ucuna takılır ve negatif basınç üretilerek gebelik kesesi komple dışarı alınır , dakikalar içinde bebek aldırma işlemi bitmiş olur , ama hasta henüz masadan kalkmadan önce son bir işlemimiz daha var , aslında güvenlikle alakalı bir kontrol bu , kürtaj sonrası mutlaka bir ultrason daha yapılmalıdır ve gebelik kesesinini tam olarak alındığından emin olunmalıdır , yoksa rahim içinde parça kalır ve tekrar kürtaj gerektirir.

Kürtaj sonrası dönem 

Kürtajdan sonra 1 hafta veya 10 gün kadar banyonuzu ayakta yapın , cinsel ilişkiye 10 gün ara verin , bu kurtala uymayan çok oluyor gerçi ama enfeksiyon açısından riskli dönemde kendinizi korumalısınız. Kürtaj sonrası yeniden bebek yapabilirmiyim , kürtajdan sonra hamile kalabilirmiyim , çocuğum olur mu ? diye sorular çok geliyor , sanki kısırlaştırma ameliyatı oluyorlar :) , kürtajın üreme ile alakası yoktur , yani kürtaj sonrası yeniden gebe kalma konusnda hiç bir sorun yaşamazsınız , 2 ayda bir korunmayıp gebe kalan ve kürtaja gelen birçok hastamız var .

Kızlık zarı dikimi

2014 yılının jinekolojideki talep yıldızı flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikiminde diyebilirim , nerdeyse kürtaj fiyatlarından daha fazla kızlık zarı dikimi fiyatlarını sormaya başladılar , bunu en önemli sebebi flep yöntemi kalıcı bekaret dikimi yapıldığında işlemin garantili olması ve full orijinal hale gelmesi sanıyorum. Kafanıza uymayan bir ilişki yaşadığınızda artık geri dönüşünüz mümkün , istenkeyen hatıraları bedeninizde taşımanıza hiç gerek yok .

Kızlık zarı dikimi fiyatları 

İstanbul İzmir ve Ankara'da 2014 yılında az sayıda kadın doğumcu tarafınca yapılan flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatları en düşük olarak ...liradan başlar ve duruma göre ...e kadar çıkabilir. Tabi biliyorum çok daha yüksek fiyat isteyen... yok değil ama onlara ...derim , ... derken ayda yılda bir kızlık zarı dikerek... onlar :) günde birkaç.. yılda birkaç zar .. arasında garanti verme konusunda dağlar kadar fark olur. Siz hangi jinekoloğa diktirsem diye kararsın kaldıysanız kime soracağınızı biliyorsunuz , bana sormayın , sorarsanız ben gelin dikeyim derim , ama siz önce Google'a yazın : " kızlık zarı diken en iyi doktor kimdir " diye bakalım kimler çıkacak , en üst sıralarda ... göreceksiniz :) sizden astronomik ücret isteyenleri listelerde bulmazsınız bile :)

Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Mezuniyet Cerrahpaşa tıp fak 1983 ( tam 31 senelik kürtaj ve kızlık zarı dikimi tecrübesi konuşuyor :=)
İstanbul
0212 227 5519 - 0532 221 3007
Lütfen telefonla randevu alarak geliniz , çat kapı kabul edemiyoruz , bekleyen hastalara saygı :)

 

1 yorum:

  1. 25 Oca 11:46 - Kürtaj: Hayirli günler doktor bey ben almanyadan sizi rahatsiz ediyorum ve büyük bi müşgülüm var inşallah bana yardımcı olabilirsiniz ben malesef hamilieyim 14 haftada kürtajı burda yapmiyorlar doktorum el altindan düşük yapabilmem icin hap verdi ama bi faydasini göremedim lütfen beni bu derdimden kurtarin fiyati hic mühìm degil

    Saygilarla gülen rüya
    25 Oca 12:18 - Jinekolog Operatör Doktor: Çaresi yok maalesef
    25 Oca 12:19 - Kürtaj: Hic bisey yapamasmiyiz doktor bey ölüm kalìm meselesi yani intehari bile düşündüm o derece
    25 Oca 12:28 - Kürtaj: ???

    YanıtlaSil