8 Mayıs 2014 Perşembe

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Kızlık zarı dikimi

İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı 2014 yılı 8 Mayıs tarihinde nekadardır , kürtaj fiyatları gebelik haftasına göre nasıl hesaplanıyor , kızlık zarı dikimi anlaşılır mı , flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi nasıl yapılır , geçici dikim hangi durumda uygulanır , kızlık zarı dikimi kaç dakika sürer , kızlık zarı diktirenler kaç gün sonra cinsel ilişkiye girebilir , dikilmiş kızlık zarı ile gerdeğe girerken nelere dikkat etmek gerekir , en iyi kızlık zarı diken doktor kimdir , en iyi kürtaj doktoru kimdir ? şekilinde yüzlerce soru geliyor.
Kızlık zarı dikimi fiyatları İstanbul ve Ankara gibi sağlık hizmetlerinin merkezi olmuş kentlerde genellikle .... tl gibi bir taban fiyattan başlıyor ve ... tl ye kadar çıkabiliyor , bunlar olması gereken normal fiyatlardır . Ayrıca bazı .. uyguladığı şok ve şaşırtan hatta insanın kafasını karıştıran fiyatlarda yok değildir , mesela ...gibi ücret isteyenlermi istersiniz , ...isteyenlermi ? , bunlar genelde hastaların şaşkın hallerinden ... çalışan ...diye düşünüyorum , kızlık zarı dikiminin olması gereken ücretleri yukarıda belirttiğimi gibi olmalıdır , nerdeyse 30 yıldır kızlık zarı dikiyorum :) Bu arada acaba hangi jinekolog kızlık zarı konusunda daha iyidir diye tereddütte kaldıysanız çok basit , hemen açın google'ı ve yazın " kızlık zarı diken en iyi doktor kimdir " listeyi inceleyin bakalım astronomik ücret isteyenleri o listede bulamayacaksınız bile , ama övünmek gibi olmasın ... listenin en üstlerinde görebilirsiniz :) ..ama bana hergün kızlık zarı dikimi için birçok hasta geliyor ve bazıları bizden şu kadar istediler , bizden bu kadar istediler sizin fiyatlarınız neden uygun diyorlar , bende artık açıklamak zorunda kalıyorum bu açıkgözleri :) Mühim olan jinekoloğun tecrübesi ve sanatsal yaklaşımlarıdır , sonuç garantili başarı ancak bu şekilde olur , ayda yılda bir kez kızlık zarı dikenle her gün birkaç kızlık zarı diken arasında dağlar kadar fark olur , zira her bayanın vajinal yapısı birbirinden farklıdır ve her yapılan himenoplasti müdahalesi kişinin vajinal yapısına uygun olmalıdır. Kızlık zarı dikimi konusunda kafanızda birçok soru olduğunu tahmin ediyorum , isterseniz bizi arayın konuyu detaylı konuşalım , 0212 227 5519 sabit muayenehane telefonumuz ve 0532 221 3007 Turkcell cep telefonumuz sürekli açıktır , gece gündüz , hatta pazar günü bile arayabilirsiniz , sorun olmaz , bu arada tüm görüşmelerimizi gizli tutuyoruz ve size yapılacak olan dikim veya kürtaj gibi işlemler kensinlikle ... işlenmiyor , zaten özel muayenehane olduğumuz için .. değiliz. Telefonlara genellikle kızlık zarı hakkında geniş tecrübeye sahip asistanım Esra Hanım bakıyor , sıcak ses tonu ile sizi rahatlatacağına eminim, ama acil durumlarda benide bağlatabilirsiniz . Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya anlatıyor.

Kızlık zarı dikimi nasıl yapılır ?

Duymuşsunuzdur 2 farklı kızlık zarı diktirme metodu mevcuttur , kalıcı ve geçici dikimler . Kalıcı dikimin diğer bir adıda flep yöntemi kızlık zarı dikimidir . Geçici dikim ise nerdeyse 1000 yıldır yapılmakta olan tarihi bir metod olup artık günümüzde nadiren uygulanır hale gelmiştir. Ama flep yöntemi gerçektende şöhretini hakedecek kadar iyi bir diktirme metodudur , 25 dakika kadar kısa sürede yapılacak olan flep yöntemi ile gerçek anlamda eski bakirelik günlerinize geri dönebilirsiniz , hemde tamamen orijinal ve size ait bir kızlık zarı ile.

Flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi :
Lokal anestezi yani bölgesel uyuşturma ile yapılan 25 dakika kadar süren kızlık zarı dikim işleminde vajina duvarınızdan serbestleştirilen ince bir flep tabakası yani mukoza dokusu kızlık zarı ringine dikilir , bu arada dikilen flebin gerçek kızlık zarına dönüşmesi için üzerinde bulunan doğal damar yapısıda aynen korunur ve kan dolaşımının devamı tesis edilir. İşlem acı veren bir metod değildir , zaten vajen girişi lokal anestezikle uyuşturulduğu için dikim esnasında herhangi bir ağrı hissetmezsiniz , hatta dikim esnasında cep telefonu ile bir arkadaşı ile sohbet eden bayanlar bile olabiliyor :) , dikim tamamlandığında masadan kakarak yürüyüp gitmenizde bir sıkıntı olmuyor , hatta çalışan hastalarımız aynı gün işlerinin başına geri dönüyorlar.
Flep yöntemi dikim sonrası dikkat etmeniz gereken birkaç husus ise ; 10 gün süre ile denize havuza girmeyin , banyonuzu ayakta duş şeklinde yapın , 1 ay süre ile plates benzeri esneme haraketleri yapmayın , ata ve bisiklete binmeyin , 1 ya süre ile cinsel ililkiye girmeyin. Yaklaşık 1 ay içinde tüm dikişler iyileşir ve dikiş izi kalmaz , altından yepyeni bir kızlık zarı çıkar , artık cinsel ilişkiye hazırsınızdır , isterseniz hemen cinsellik yaşayın isterseniz 10 yıl sonra , bu sizin keyfiyetinize kalmış bir durumdur , flep yöntemi gördüğünüz gibi bekareti herşeyi ile geri kazandıran bir yöntemdir ve sonuç konusundada garanti verilebilecek tek metoddur.

Geçici kızlık zarı dikimi :
Nerdeyse Sezar döneminden beri uygulanmakta olan çok eski bir yöntemdir , eski kızlık zarı parçalarını birbirine tutturmak şeklind egerçekleştirilir , uygulaması flep yöntemine göre çok daha basittir ama maalesef fazla dayanmaz , geçici dikim sonrası en fazla 3 gün için garanti verilebilir , sonrasında kendiliğinden yırtılabilir. Flep yöntemi gibi sonsuz dayanacak bir metod değildir . Kızlık zarı diktirmek isteyen bayanların nerdeyse %90'ı flep yöntemini tercih ediyor , ama artık fazla vakti kalmamış ve birkaç gün içinde cinsel ilişkiye girmeyi planlayan bayanlara geçici kızlık zarı dikimi tavsiye edilebilir.

Kızlık zarı dikimi + vajina daraltma :

Kızlık zarı dikiminde amaç hastayı hiç cinsellik yaşamadığı zaman dilimine geri getirmek veya çok kullanılan fabrika ayarlarına çevirmektir , sık cinsel ilişkiler sonucu genişleyen bir bir vajinanız varsa kızlık zarı dikimi esnasında bir miktarda vajina daraltma uygulanmasında büyük fayda vardır , bu iki uygulama aynı seansta gerçekleştiriliebilir ve vajina daraltma için ek bir ücret genelde istenmez.

Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ?

Dikilmiş kızlık zarı ile cinsel ilişkiye girme eyleminin , doğal kızlık zarı ile ilişkiye girmekten farkı yoktur , tamamen aynı deneyim elde edilir , erkekte aynı şekilde arada bir fark hissedemez , penis vajinaya 2 cm kadar girince penis başı kızlık zarına dayanır , daha ileri itilirse kızlık zarı yırtılır ve hafif bir acı hissedersiniz , kızlık zarının yırtılması erkek tarafıncada hissedilir , kızlık zarı üzerinde doğal olarak var olan kılcal damarlarda parçalanır ve kızlık zarı kanaması ortaya çıkar. Yani uzun lafın kısası kızlık zarının dikilmiş olduğu belli olmaz , merak etmeyin , zaten belli olacak olsa hergün İstanbul'da yüzlerce bayan kızlık zarını neden diktiriyor olsun.

Kızlık zarı dikimi fiyatı

2014 yılı 8 Mayıs itibarı ile İstanbul ve Ankara'da flep yöntemi kalıcı kızlık zarı fiyatının ... lira ile .. lira arasında değiştiğini yukarıda açıklamıştık , bunun dışında dikim sonrası yapılacak olan kontrollerin ücretsiz olacağınıda buraya ekleyelim. Ayrıca kızlık zarı dikimine gelen hastalara dikim öncesi yapılan " kızlık zarı muayenesi " işlemşeri içinde genellikle ücret istenmez.

Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Mezuniyet Cerrahpaşa tıp fak 1983 ( tam 31 yıllık kızlık zarı dikimi tecrübesi konuşuyor :)
İstanbul
0212 227 5519 - 0532 221 3007
Lütfen telefonla randevu alarak geliniz.

1 yorum:

  1. 25 Oca 12:06 - Gebelik Testi: Hocam internetteki yazılarınızı okudum eğer müsaitseniz bikaç sorum olcak burdan
    25 Oca 12:18 - Jinekolog Operatör Doktor: Buyrun
    25 Oca 12:47 - Gebelik Testi: idrar testinde hamilelik ilişkiye girdikten 15 gün sonra mı? Yoksa adet günü geçtikten sonra 15 gün sonra mı belli oluyor,net olarak kan testinde sonuç alınabilceğini yazmışsın ,reşit olmama rağmen yaşadığım yerde doktora gitmekten çekiniyorum
    25 Oca 13:57 - Jinekolog Operatör Doktor: Adet gecikmesi 7 gün olunca idrar testi
    25 Oca 13:58 - Gebelik Testi: Anladım hocam

    YanıtlaSil