23 Mayıs 2014 Cuma

En İyi Kürtaj Doktoru

kürtaj

2014 yılı İstanbul'da kürtaj merkezi muayenehanelerde binlerce hasta kürtaj oldu ve bitmek tükenmek bilmez bir şekilde her mevsim yüksek sayıda çocuk aldırmak için geliyorlar , geçende İstanbul dışından bir hastamızla sohbet ederken , bana nasıl ulaştınız , bir hastamızmı tavsiye etti diye sordum oda bana Artvin'den geldiğini söyledi ve ekledi , hocam google'a " En iyi kürtaj doktoru " diye yazdım ... bende Trabzondan uçakla günübirlik size geldim , yaşadığım şehirde dedikodu olmasın diye yaptırmadım dedi. Demekki yıllardır vakum kürtaj ve flep yöntemi kızlık zarı dike dike insanların olumlu yorumlarına mashar olmuşuz diye içimden geçirdim , sağ olsun google'un adaleti , ağanın gözü ata tımardır derler , bu takdir bizi motive etti. Sadece Türkiye'den değil Avrupa'da birçok ülkeye yayılmış alyıldızlı hastalarımız sağ olsunlar uçaklarla geliyorlar bize. İnsan bir süre sonra parayada önem vermez oluyor , en büyük tatmin takdir edilmek oluyor bir süre sonra , ağanın gözü öküzü semiz edermiş , bizide takdir dolu bakışlar besliyor bu dünyada. Durun , başka sayfaya geçmeyin tamam konuya gireceğim :) kürtajla ilgili bilmeniz ne gerekiyorsa bu yazıya koyuyorum tamam anlaştık. Takibeden her paragrafta önemli bir gebelik sonlandırma konusu bulacaksınız , bu arada bize soru sormak isterseniz hiç çekinmeyin , gece gündüz , hatta cumartesi pazar bile bize ulaşabilirsiniz , sorun olmaz , 0212 227 5519 sabit muayenehane telefonumuz ve 0532 221 3007 Turkcell cep telefonumuz sürekli aktiftir. Telefonlara genelde kıdemli asistanım Esra Hanım bakıyor , sıcak karşılamaları ile sizi rahatlatacaktır. Beni sorarsanız genelde hastalarımla meşgulum , ama acil bir durum olursa beni bağlatın konuşalım Jin. Op. Dr. Turgay Karakaya anlatıyor.

Kürtaj fiyatları

İstenmeyen gebeliklerin sonlandırılmasında İstanbul'da 2014 yılı Mayıs ayı sonlarına doğru kürtaj fiyatları ... liradan başlayıp hamilelik haftası arttıkça yavaş yavaş artacaktır, en küçük gebelik olarak nitelendirilen 4 haftalık hamilelikte ... lira ise , 5 haftalık gebelikle ... tl , 6 haftalıksa ... lira , 7 haftalıksa ... lira şeklinde gider.
Kürtaj öncesi yapılan kadın doğum muayenesi ve ultrason gibi incelemeler ise İstanbul'da birçok kürtaj merkezinde ücretsizdir , tabii bu kural değil aslında ağanın gözü , yiğidin sözü sözü şeklinde konuştuk , ama siz yinede telefonla kürtaj randevusu alırken herley dahilmi diye sormayı unutmayın , acı soğuk günlerden yazın kavurucu sıcağına geçerken kürtaj fiyatlarıda değişmiş olabiliyor.

Kürtajda anestezi

Vakum kürtaj operasyonu daha çok lokal anestezi ile yapılır yani sadece rahim girişi uyuşturulur ve bilinciniz açık olur , kazıma yapılmadığı için acı veya ağrı hissetmezsiniz , ayrıca lokal anestezi ile yapılacak kürtaja aç karnına gelmenizede gerek yoktur , yani acınızdan ölmezsiniz , ek olarak şunuda koyalım , lokal anestezi için size fazladan fatura çıkartmazlar , ama genel anestezi ile kürtaj olmak isterseniz , yani rahim girişine yapılan lokal anesteziden başka birde sizi uyutacak narkoz verilecekse işler değişir , İstanbul'da birçok kürtaj merkezi muayenehanede sizden ek olarak yaklaşık ... tl kadar bir anestezi ücreti isteyeceklerdir.

Vakum kürtaj sonrası

Vakum kürtajdan sonra 10 gün kadar cinsellik yaşamayın , 45 gün içinde yeniden adet görmeye başlayacaksınız , banyonuzu 10 gün ayakta duş olarak yapın , kürtaj sonrası ağrı ve kanama şikayetiniz pek olmayacaktır , günde en fazla 2 pet harcarsınız.
Kürtaj sonrası yeniden çocuk sahibi olma konusunda endişelei olanlar korkmasınlar , kürtajın üreme fonksiyonlarını azaltıcı bir yan etkisi yoktur. Ne zaman isterseniz yeniden bebek yapabilirsiniz.

Kürtaj yasası

2013 kürtaj yasası 2014 yılında güncellenmiş ve bazı maddeleri geliştirilmiş , cezalar ağırlaştırılmıştır , ama aklınızda kalması gereken en önemli husus en fazla 10 haftaya kadar bebek aldırabileceğiniz ve daha ileri gebelikler için kürtaj yasağı konmuş olmasıdır.

Kızlık zarı dikimi

Sadece İstanbul'da değil tüm dünyada bekaret tamiri yani kızlık zarı dikimi yaygın olarak yapılmaktadır , İstanbul'da 2 farklı metod ile yapılabilir , geçici kızlık zarı dikimi ve kalıcı kızlık zarı dikimi şeklinde , ama hastaların %90'ı kalıcı flep yöntemi bekaret dikimi yaptırmaktadır. Aslında bana sorarsanız sizde kalıcı diktirin derim , hayat boyu arkanıza bakmazsınız, ne zaman isterseniz cinsel ilişkiye girebilirsiniz ve daima ilişki esnasında kızlık zarı kanaması olur . Geçici dikim ancak birkaç gün içinde mutlaka cinsel ilişkiye girmek isteyen bayanlara tavsiye edilir .

Kızlık zarı dikimi fiyatları

2014 yılında İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde az sayıda jinekolog tarafınca yapılabilen garantili flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatları .... tl seviyelerinden başlar ve .... liaraya kadar çıkabilir. Ama çok uçuk fiyat isteyen ... vardır , . Burda en önemli olan kadın doğumcunun tecrübesidir , siz hangi kadın doğumcuya gitsem diye tereddüt içinde iseniz açın google'ı ve yazın " kızlık zarı diken en iyi doktor " diye bakalım kim çıkıyor , ona göre karar verin :)

Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Mezuniyet Cerrahpaşa tıp fak 1983 - tam 31 yıllık vakum küretaj ve flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi tecrübesi.
İstanbul
0212 227 5519 - 0532 221 3007
Lütfen telefonla randevu alarak geliniz.

5 yorum:

  1. Hocam ilk defa kürtaj olacağım çok korkuyorum , en iyi kürtaj doktoru turgay bey dediler canım acırmı daha 20 yaşındayım bekarım , yalnız gelebilirmiyim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba , merak etmeyin vakum küretaj şeklinde yaptığımız için hiçbirşey hissetmezsiniz 10 dakikada biter , yalnızda gelebilirsiniz , kürtaj sonrası yürüyüp gidersiniz

    YanıtlaSil
  3. Turgay bey nişanlımla yaşadığım ilşkimden gebe kaldım fakat evliliğimize henüz 6 ay var ve bende karnı burnunda evlenemem kürtaj için asistanınızdan randevu aldık fakat korkularım var bir daha asla çocum olmaz mı diye beni aydınlatırmısınız

    YanıtlaSil
  4. merhaba , korkularınız çok yersiz , kürtaj siizn doğurganlığınızı azaltmaz . Zaten artık vakum küretaj yapıyoruz yani rahim içine alet sokulmuyor.

    YanıtlaSil
  5. 25 Oca 02:01 - Kürtaj Bakırköy: K.bakmayın bu saatte rahatsız ediyorum
    25 Oca 02:01 - Kürtaj Bakırköy: Müsait olduğunuzda bişey sormak istiyorum
    25 Oca 07:51 - Jinekolog Operatör Doktor: tabi
    25 Oca 08:17 - Kürtaj Bakırköy: Kız arkadaşımın hamile kalma durumundan endişeleniyoruz
    25 Oca 08:18 - Kürtaj Bakırköy: Olazi bir durumda kürtaj olabilmesi için evli mi olmasi gerekiyor ?
    25 Oca 08:51 - Jinekolog Operatör Doktor: Hayır bekar olmak daha iyi kürtajda ama reşit olmalı
    25 Oca 08:54 - Kürtaj Bakırköy: Reşit tabi doktor bey teşekkür ediyorum bilgi verdiginiz için
    25 Oca 09:04 - Jinekolog Operatör Doktor: R e

    YanıtlaSil