17 Haziran 2014 Salı

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında en garantili flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatları yaklaşık olarak .... tl ücret seviyelerindne başlayıp bazı vakalarda ....e kadar çıkabilmektedir. Bayanlarda bulunan ve Latince Hymen adı verilen kızlık zarı, her kadında bulunmaktadır. Bu zarın herhangi bir şekilde bir görevi bulunmamaktadır. Sadece kız çocuklarını enfeksiyona karşı koruması ile bilinmektedir.


Kızlık zarı dikimi ücreti 


Kızlık zarı olarak ülkemizde bilinen ve doğu ülkelerde tabu olarak varsayılan kızlık zarı, vajinanın 1 ya da 2 santim gerisinde yer almaktadır. Her bayanda farklı olmakla birlikte ortasında bir delik bulunmaktadır. Bu delik sayesinde bayanlar ergenliğe giyince adet kanaması olmaktadır. Delikten geçen kan dışarıya atılmaktadır. Her bayanda farklı olmasının nedenlerinden biri de bu delikten gelmektedir. Bazı bayanlarda bulunan kızlık zarında delik oldukça büyük olmaktadır, bazılarında ise delik hiç olmamaktadır.


Kızlık zarı dikimi merkezleri


Artık günümüzde gençler evlenmeden cinsel ilişki yaşadıkları için, kızlarda bu zar yırtılmaktadır. Daha sonradan ise evlenecekleri zaman kızlık zarı olmadığından dolayı çok büyük bir şekilde sorun çıkacağını bildiklerinden bunun da çaresini kızlık zarını diktirmekte bulmuşlardır. Bu sayede evlendikleri zaman herhangi bir şekilde sorun çıkmadan evlenmiş olurlar. Kızlık zarı dikimi günümüzde jinekologlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Artık bayanlar evlenmeden cinsel ilişkiye girdikleri için yırtılan kızlık zarının, sorun olmaktan çıkartıp çok rahat bir şekilde evlenebilmektedirler. Ülkemizde bu kızlık zarı dikilme operasyonu, bekaret konusunun çok fazla bir şekilde sorun olmasından dolayı dikilmektedir. Birçok ülkede ise kızlık zarının tekrar dikilmesinin nedenleri arasında büyük bir fantezi yatmaktadır.


Kızlık zarı yırtılması


Ülkemizde on sekiz yaş altında olan genç kızlarda bu kızlık zarı dikimi işlemi kanunen yasak olmasından dolayı, 18 yaşını geçmiş bayanlarda kızlık zarı dikilmektedir. Kızlık zarı diktirmek işlemi her kadına uygulanabilir. Yani daha önceden birden fazla kişi ile ilişkiye girmiş kadınlarda, kürtaj olmuş kadınlarda ve ya doğum yapmış olan kadınlarda uygulanacağından dolayı her kadına çok rahat bir şekilde kızlık zarını diktirebilmektedir.


Kızlık zarı dikimi izle


Kızlık zarının dikilme işlemine Himenoplasti denmektedir. Kızlık zarının eski haline döndürtülmesine çalışılmaktadır. Fakat kızlık zarını eski haline tam olarak döndürmek mümkün değildir. Kızlık zarının çok aşırı derecede ince bir yapısı bulunmaktadır. Bu yüzden de cerrahi yöntemler kullanılarak vajinaya ilişki sırasında tekrar kanayacak olan bir doku yapılmaktadır.


Yapay kızlık zarı


Kızlık zarı günümüzde iki şekilde dikilmektedir. Bunlardan birincisine Flep adı verilmektedir. Bu yöntem vajinaya dikiş atılarak yapılmaktadır. Bu yöntem evlenmeden 1 yıl öncede yapılabilir, evlenmeden 1 gün öncede yapılabilmektedir. Bu operasyon yaklaşık olarak yarım saat sürmektedir. Ve kızlık zarını diktirtecek olan bayana lokal anestezi ve ya genel anestezi verilmektedir.

Diğer bir teknik ise daha kısa sürmektedir. Ve evlenmeden birkaç gün önce ( 2 ya da 3 ) dikiş atılarak yapılan daraltmalar sayesinde kızlık zarı dikilmiş gibi bir görüntü oluşur ve cinsel ilişki esnasında kanama oluşmasına neden olur.

Günümüzde kızlık zarı yırtılmış olan bir insan dikilme işlemi yaptırdıktan sonra, evlendiği insanın anlaması neredeyse imkansızdır. Ancak dikilme işlemi adli tıp ya da jinekologlar tarafından tespit edilmektedir.


Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

 İstanbul

0212 227 5519 - 0532 221 3007

Lütfen telefonla randevu alarak geliniz.

2 yorum:

  1. Kızlık zarı dikimi hakkında daha geniş bilgi için http://kizlikzarionarim.blogspot.com ada bakınız

    YanıtlaSil
  2. 24 Oca 17:16 - Kürtaj Esenler: Mrb. Ben sayfaniza internetden bakdim ordan aldim numaranizi ben yabancıyım kürtaj yapdırdırmak istiyorum 2 aydir adet gormüyorum nasil olur fiyatını övrenebilirmiyim ve yabancılara yapiyomusunuz.
    24 Oca 17:21 - Jinekolog Operatör Doktor: Yapıyoruz
    24 Oca 17:22 - Kürtaj Esenler: 6 haftalikdan gecdiyse cokmu pahalı olacak
    24 Oca 17:26 - Jinekolog Operatör Doktor: Hafta x 100
    24 Oca 17:28 - Kürtaj Esenler: Peki hocam saolun
    24 Oca 17:31 - Jinekolog Operatör Doktor: R e

    YanıtlaSil