7 Haziran 2014 Cumartesi

Kürtaj Fiyatları

Kürtaj

Jinekolojide 2014 Haziranında İstanbulda zirveden inmeyen gündem kürtaj fiyatları Anadolu yakası ve Avrupa yakasında ... liradan başlayıp hamilelik haftasına göre artış gösteriyor, zaten Zeytinburnu'ndaki muayenehane telefonumuz ne zaman çalsa ya kürtaj fiyatları nekadardır , yada flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı kaç paradır diye soruyorlar , mutlaka ki vajina daraltma , genital siğil tedavisi , vakum kürtaj nasıl yapılır , flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi kaç sene gider gibi sorularda gelmiyor değil. Kürtaj ve kızlık zarı dikimi konusunda en fazla önem verilen konulardan biride gizliliktir , hastaların %90'ı yapılan işlemin full gizli kalmasını ve .... geçmemesini istiyor , özel hastaneler ve tıp merkezleri .... oldukları için kürtaj ve kızlık zarı dikimi gibi işlemleri otomatik olarak kayıtlara işliyorlar , günün birinde .. dan aldığınız bir dökümde kötü sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz ortaya çıkmış oluyor. Buna karşılık özel muayenehaneler... olmadıkları için başınızdan geçen kürtaj ve kızlık dikimi gibi müdahalelerin kayıtlara geçme ihtimali bulunmuyor. İşte buna benzer konular çok merak ediliyor , sizinde sormak istedikleriniz varsa bizi gece gündüz demeden arayabilirsiniz , hatta cumartesi pazar bile muayenehanemiz açıktır. 0212 227 5519 sabit telefon hattımız ve 0532 221 3007 Turkcell cep telefonumuz sürekli açıktır. Aramalara genelde tecrübeli asistanım Esra hanım cevap veriyor , yumuşak uslubu içinizi rahatlatacaktır , emimim. Gebelik sonlandırma kararınız kesin ama hangi jienkoloğa kürtaj yaptırsam diye karar veremiyorsanız kolayı var , açın Google'ı ve yazın " en iyi kürtaj doktoru "  diye , listede çıkanları değerlendirin, bu arada ... listenin üst sıralarında göreceksiniz :) Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya anlatıyor.

Kürtaj nasıl yapılır ?

Vakum kürtajının nasıl yapıldığı İstanbul'da 2014 te sanıyorum çok yankı bulan bir konu oldu . Eskiden insanlar kürtajdan çok korkarlardı ve rahimden bebek kazınarak alınırdı , dolayısı ile hasta acı çekerdi , ama allahtan vakumlu küretaj icad edildide hastalar derin bir nefes aldı . Vakumla yapılan kürtajda hastanın rahmine küretle müdahale edilmiyor , adeta el değmeden çocuk alınmış oluyor. Vakum küretajda karmen kanülü denilen akvaryum hortumuna benzer ince bir tüple gebelik kesesi dışarı alınır ve siz hissetmezsiniz . Vakum küretajın bir başka avantajı ise hasta acı duymadığı için genel anesteziye ihtiyaç olmaması ve vakaların %90'ının lokal anestezi yani bölgesel uyuşturma ile yapılabilmesidir.

Kürtaj sonrası

Çocuk aldırdıktan sonra yapılan işlem vakum kürtaj olduğu için masadan kalkıp yürüyüp işinize gücünüze geri dönebilirsiniz. Gerek sosyal hayatınız , gerekse iş hayatınız kürtaj oldunuz diye aksamaya uğramaz. Hatta bazı hastalarımız işyerlerinden izin alarak öğle arası bile gelebiliyorlar.

Kürtaj sonrası hamilelik

Bebek aldırdıktan sonra yeniden gebe kalabilirmiyim , tekrar çocuğum olurmu gibi sorularınız varsa yüreğinize su serpebiliriz, vakum kürtajı rahme müdahale etmeden yapıldığı için , kürtaj sonrası gebelik sorunu yaşamazsınız ve ne zaman isterseniz yeniden hamile kalabilirsiniz , bize 7 defa kürtaja gelen hanımlar var. Yani kürtaj olanların sanki üreme kabiliyetleri artıyor gibi geliyor bana.

Kürtaj yasası

2014 kürtaj yasasına göre gebeliği sonlandıracağınız en geç dönem 10. Haftanın sonu olarak belirlenmiştir. Yani 11 haftalık , 12 haftalık veya 13 haftalık gebeliklere kürtaj yasağı tanımlanmıştır.

Kızlık zarı dikimi fiyatları

Vakum kürtaj nasılki gebelik sonlandırmada bir çığır açmış ve hastalara büyük güven ve konfor sağlamış ise flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimide bekaret tamirinde devrim yapmıştır. Nerdeyse 1000 yıldır tüm dünyada yapılagelen geçici kızlık zarı dikimi , flep yönteminden sonra neredeyse rafa kalıdırlmış ve nadiren yumurta kapıya gelince aklı başına gelen hanımlara tavsiye edilebilir , yani cinsel ilişkiye birkaç gün kala kızlık zarı diktirmeye gelenlere iyileşme süresi kalmadığı için ancak geçici kızlık zarı dikimi yapılabilir. İstanbul'da 2014 kızlık zarı dikimi fiyatı yaklaşık 1500 liradan başlar.

Flep yöntemi

Kalıcı ve garantili bekaret dikimi ancak flep yöntemi ile yapılabilir. Vajina dıvarından kaldırılan ince bir mukoza tabakasının kızlık zarı ringine dikilmesi ile gerçekleştirilen metod 25 dakika sürer , dikim sonrasıda yürüyüp gidebilirsiniz , bir sıkıntınız olmaz.

Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Mezuniyet Cerrahpaşa tıp fak 1983 - nerdeyse 31 yıllık küretaj ve kızlık zarı dikimi tecrübesi
İstanbul
0212 227 5519 - 0532 221 3007
Lütfen telefonla randevu alarak geliniz.

1 yorum:

  1. 24 Oca 21:30 - Hamilelik Belirtileri: Doktor bey iyi aksamlar bir sorum olacakti size
    24 Oca 21:30 - Jinekolog Operatör Doktor: Tabi buyrun
    24 Oca 21:33 - Hamilelik Belirtileri: Nisanlimla sabah 6 siralarinda iliskim oldu..ben korunuyodum ama yanlislikla icine sperm girmis olabilir tam emin degiliz.. fakat ayni gun oglen saat 1 gibi regl oldu..nisanlim hamilemi sizce bu durumda
    24 Oca 21:37 - Jinekolog Operatör Doktor: Zannetmem
    24 Oca 21:39 - Hamilelik Belirtileri: Adeti de duzenli bir sekilde 6 7 gun surdu ve bitti..ama yinede isin icinden cikamadik..cunku iliskiden yaklasik 6 7 saat sonra adet oldu.
    24 Oca 21:51 - Hamilelik Belirtileri: ?
    24 Oca 22:01 - Hamilelik Belirtileri: Internette fiatlarinizi okudum..haftalik .. tl yazmissiniz..4 haftaysa ... tl demissiniz..ogrenci icin naparsiniz hocam en son
    24 Oca 22:06 - Jinekolog Operatör Doktor: Toplamdan indirim yaparız ..tl
    24 Oca 22:10 - Hamilelik Belirtileri: Anladim..ama bu duruma gore hamile degildir diyosunuz degilmi doktor bey
    24 Oca 22:12 - Jinekolog Operatör Doktor: Evet

    YanıtlaSil