2 Ağustos 2014 Cumartesi

Kürtaj Fiyatları 2014 Ağustos 2

Kürtaj fiyatları

İstanbul'da 2014 ağustos ayında kürtaj fiyatları ... liradan başlayarak gebelik haftasına göre yükselişler gösteriyor. ( kürtaj yorumlarını okuyun ) Bu yazımızda kürtaj fiyatları nekadardır , vakum kürtaj nasıl yapılır , kürtaj sonrası cinsel ilişki kaç gün sonra kurulabilir , kürtaj yasasına göre en geç kaç haftaya kadar kürtaj yapılabilir , kürtajda yaş sınırı nedir , düşük ilaçları gibi konulara değiniyoruz. Plan dışı gebeliklerin çat kapı beklenmedik bir zamanda ortaya çıktığını herkes bilir , ayrıca insanı en beklemediği , başının en sıkışık olduğu zamanda yakalamasıda işin cabası. Ama napalım başa gelen çekilir deyip önce begeliği sonlandırma yani kürtaj konusunda kesin bir karar almanız gerekir. Kürtaja karar verdiyseniz ve son kararınız ise o zaman yazımızı okumaya devam edin. Çocuk aldırma konusunda en fazla kürtaj fiyatları soruluyor ama ondanda önemlisi kürtaj hakkında bilinmesi gereken temel hususlardır , isteseniz önce en temelinden kürtaj şartlarını konuşalım daha sonra bebek aldırma ile ilgili diğer ayrıntılara bakarız :

Kürtaj yasasına göre kürtajda sınırlar :
2013 yılında düzenlenen ve 2014 yılında güncellenen kürtaj yasasına göre Türkiye'de istenmeyen gelebilikleri sonlandırmada en üst sınır 10. gebelik haftasının sonudur. Daha ileri gebeliklerde yani 11 haftalık , 12 haftalık veya büyük gebelikler için kürtaj yasağı söz konusudur.

Kürtajda yaş sınırı :
Yine kürtaj yasasına göre 18 yaşından gün almayanlar kürtaj olabilmek için anne veya babalarından "kızımın kürtaj olmasına izin veriyorum" diye imzalı bir kağıt getirmeleri gerekmektedir. 18 yaşından gün almış bayanlar ise özgürce kürtaj olabilirler , tabii 10 haftayı geçmediyse.

Kürtajda bekar veya evli olmanız :
Mantıksız olsada maalesef ülkemizde bence insan haklarına aykırı bir uygulama var , evli bir kadın kürtaj olabilmek için kocasından izin alması gerekiyor. Kocası yanında yoksa "eşimin kürtaj olmasına izin veriyorum" şeklinde imzalı bir yazı getirmesi lazım olacaktır. Bekar bayanların ise kimseden izin almaları gerekmiyor. İmam nikahlı olanlar veya sevgililerinden hamile kalanlarda kendilerini gebe bırakanlara sormadan kürtaj olabiliyorlar.

Kürtajda gizlilik :
Özellikle henüz evli olmayan çiftler gizlice kürtaj olmak istiyorlar haklı olarak , çocuk aldırdıklarının.. sağlık dökümlerinde yeralmasını istemiyorlar. Kürtaj yapan yerlerden özel hastaneler ve tıp merkezlerinin hepsi ... oldukları için oralarda bu gizlilik ilkesine uymak mümkün olmuyor , ama kürtaj yapan özel jinekolog muayenehaneleri ...olmadığı için bilgileriniz herhangi bir dökümde çıkmaz.

Kürtaj yapan en iyi doktor :
Çocuk aldırma kararı verdiniz , araştırdınız , gerekli bilgileri edindiniz ve vakum kürtaj için hazırsınız , şimdi İstanbul'da kürtaj yapan en iyi doktor kimdir onu bulmaya kaldı iş. Açın google'ı ve yazın " kürtaj yapan en iyi doktor " diye , .. ilk sıralarda göreceksiniz :)

Kürtaj hakkında merak ettiklerinizi elbetki telefonlada sorabilirsiniz 0212 227 5519 sabit telefonumuz , 0532 221 3007 Turkcell hattımız ( WhatsApp , Viber , SMS uygulamaları bu hatta ) , 0542 215 7274 Vodafone hattımız , 0532 441 9825 Turkcell hatlarımızı gece gündüz arayabilirsiniz. Telefonlara genellikle tecrübeli asistanım Esra hanım bakıyor , yumuşak uslubuyla sizi rahatlatacağına eminim. Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya anlatıyor.

** Kürtaj yorumlarını okuyun , isimsiz yorum yazın ( isimsiz yorum bırakmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seç )

Jin. Op. Dr. Turgay Karakaya Bilgileri :


1- Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya kimdir ?
www.drturgaykarakaya.com
2- Muayenehane adresi: Haritada muayenehane adresimi görün https://www.google.com/maps/place/jinekolog+Op.+Dr.+Turgay+Karakaya/@40.9875042,28.9043738,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xabfc5d65c52afb97
Bulvar cad no2 kat2 Zeytinburnu İstanbul
3- Google+ üzerinden ulaşın : plus.google.com/+turgaykarakaya/posts
4- Facebookta arkadaş olun, her an bişiiler sorabilirsiniz hem : www.facebook.com/turgay.karakaya.507
5- Twitter'den ekle: twitter.com/jinekologdr ( Onbinlerce takipçi )
6- E-mail atın: jin.op.dr.turgay.karakaya@gmail.com
7- WhatsApp'tan mesaj yazın, anında cevap alın: 0532 221 3007

10- Randevu alarak gelin :
0212 227 5519 ( Turktelekom )
0532 221 3007 ( Turkcell ) - WhatsApp , Viber , SMS bu hatta var.
0532 441 9825 ( Turkcell )
0542 215 7274 ( Vodafone )
11- Skype üzerinden arayın veya mesaj yazın : Skype kullanıcı adı: " dr.turgay.karakaya "
12- FUE yöntemi kalıcı saç ekimi fiyatları için:
www.sacekimiavrupa.com
13- instagramda takip et : instagram.com/drturgaykarakaya
14- Youtube.com'da videolara bakın : http://www.youtube.com/watch?v=gXu6cNETA5A

Kürtaj fiyatları


İstanbul'da 2014 yılı Ağustosunda kürtaj fiyatları hamilelik haftası nazarı dikkate alınarak hesaplanıyor, mesela birçok kürtaj merkezi ve kürtaj yapılan yerlerde 4 haftalık gebelikler için ... tl , 5 haftalıksa ... tl , 6 haftalıksa ... tl gibi hamilelik haftanıza göre yükselen ücretler söz konusu oluyor. En küçük gebeliğin neden 4 hafta olupta 1 hafta veya 2 hafta olmadığını soran çok oluyor , onuda açıklayalım , döllenme ve gebelik süreci son adet tarihinizin ilk günü başlıyor , bir önceki gebelik hazırlığı döllenme ile sonuçlanmadığı için rahim içi dokusu yani endometrium döküldü yani adet gördünüz , ama hemen yeni ay için yeni bir gebelik hazırlığı başlar , endometrium muhtemel bir döllenmeye karşılır kalınlaşır , yumuşar ve döllenmiş bir yumurta gelirse onu ağırlamaya hazırlanır , işte cinsel ilişkiden önce başlayan gebelik hazırlığı her ay tekrar eder ve döllenme olursada bu hazırlık dönemide gebelikten sayılır , beklediğiniz adet tarihinde regli kanamanız olmazsa ise hamile olduğunuzu anlarsınız yani en erken 4 haftalıkken sizin haberiniz olacaktır.

Kürtaj nasıl yapılır ?


Kürtaj binlerce yıldır yapılıyor ve bundan yaklaşık 35 sene öncesine kadar sadece rahim içi kazıma metodu ile yapılırdı , yani rahim içine uzun saplı bir tatlı kaşığını andıran bir tıbbi alet sokulur ve rahim içindeki endometrium kabak dolması oyar gibi çepeçevre kazınırdı. Ama artık bu yöntem tarih oldu , onun yerine son derece soft ve zararsız vakumlu kürtaj yapıyoruz , yani rahim içi kazınmıyor , hatta müdahale bile edilmiyor , negatif basınçla gebelik kesesi dışarı alınıyor.  Ama isterseniz kürtajı safhalar halinde yazalım aklınızda kalsın :

1- Hastanın muayenesi ve ultrason incelemesi
2- Hastanın jinekolojik masaya yerleşmesi
3- Rahim girişinin lokal anestezik ilaçla uyuşturulması
4- Hegar bujisi ile collum uteri dilatasyonu
5- Karmen kanülünün collum uteriye yerleştirilmesi
6- Vakum aparatının karmen kanülünün dış ucuna takılması
7- Negatif basınç verilerek gebelik kesesinin dışarı alınması
8- Kürtaj sonrası yeniden ultrason yapılarak rahim içinde parça kalmadığından emin olunması.
9- Vakum küretaj tamamlandıktan sonra hasta masadan kalkarak yürüyüp gidebilirsiniz.

** Kürtaj yorumlarını okuyun , isimsiz yorum yazın ( isimsiz yorum bırakmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seç )

Vakum kürtaj


Çocuk aldırmanın tek mantıklı yolu vakum küretajdır , eski tip kazıma küretaja göre büyük üstünlükleri olan vakum küretajın avantajlarını sıralayalım :

1- Rahim içi kazıma yapılmadığı için hem hasta acı çekmez hemde endometrium dokusu zarar görmez.
2- İşlem 10 dakika gibi çok kısa sürede biter.
3- Vakaların %90 ı lokal anestezi ile yapıldığı için hasta kürtaj sonrası masadan kalkıp yürüyüp gündelik yaşantısına geri döner.
4- Rahim içi müdahale olmadığı için veya rahim içine herhangi bir tıbbi cihaz veya alet sokulmadığı için kürtaj sonrası hamile kalma sorunu yaşanmaz.
5- Kullanılan tüm malzemeler plastik ve disposible yani kullan at şeklinde olduğu için kürtaj sonrası enfeksiyon riski olmaz.

Kürtaj yasası


Kürtaj yasası en son 2013 yılında düzenlenip 2014 yılında ise güncellenmiştir , buna göre gebelik sonlandırma konusunda bir üst sınır tanımlanmış ve kurallara uymayarak kürtaj yapan ve yaptıranlara ciddi cezalar getirilmiştir . Kürtaj yasası 2014 e göre en geç 10. gebelik haftasının sonunda çocuk aldırabilirsiniz , yani 11. haftalık , 12 haftalık ve daha ileri gebelikler için kürtaj yasağı tanımlanmıştır.

En iyi kürtaj doktoru


Geçende yurtdışından yabancı bir hasta kürtaj için bana geldi , bende merak ettim ... nasıl buldunuz diye , oda İspanyada bir Türk aileninkızı imiş , doktor bey google'a yazdım " en iyi kürtaj doktoru " diye ... rastladım o yüzden size geldim dedi , gurur duydum ve koltuklarım kabardı :) Demekki 30 küsür yıldır bu işi yapıyoruz ama insanlarda takdir ediyordemekki.

Kürtaj yapan hastaneler


İstanbul'da kürtaj yapan hastaneler ve tıp merkezleri genellikle SGK anlaşmalı oldukları için bekar bayanların tercihi olmaktan oldukça uzaklardır. Henüz evli olmayan bayanlar çocuk aldırdıklarında bu kürtaj işleminin ... geçmesini pek istemezler , o yüzden kürtaj yapan jinekolog muayenehaneleri ... olmadıkları için bekarken bebek aldırmak isteyenlerin gidebilecekleri tek aderes niteliğindedirler.

** Kürtaj yorumlarını okuyun , isimsiz yorum yazın ( isimsiz yorum bırakmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seç )

Kürtaj sonrası


1- Kürtaj sonrası cinsel ilişki için 10 gün kadar beklemelisiniz , aksi halde rahim içi enfeksiyon riski ortaya çıkabilir.
2- Kürtaj sonrası adet ancak 45 gün kadar sonra olacaktır. Yani acele etmenize gerek yok , mutlaka adet olacaksınız , tabi kürtajdan sonra korunmadan cinsel ilişkiye girdiyseniz yeniden gebe kalabilirsiniz.
3- Kürtaj sonrası ağrı ve kanama pek olmaz , özellikle vakum küretaj uygulamasında rahim içi müdahale olmadığı için ağrı ve kanama şikayeti pek rastlanmaz.
4- Kürtaj sonrası banyo nasıl yapılır ? Aynı gün bile duş alabilirsiniz , ama küvete oturmak yok. Ayakta duş şeklinde yıkanabilirsiniz.
5- Kürtaj sonrası deniz , havuz , göl ve nehre girmek için 10 gün kadar beklemek lazım.

Gebelik testi


Hamilelik testi cinsel yaşantısı az ve çok olan her bayanın bilmesi gereken bir konudur. Aslında son derece basit olarak uygulanabilen idrarda gebelik testi için size en yakın eczaneye uğramanız yeterlidir. Yaklaşık 10 tl civarına alabileceğiniz gebelik testini kendiniz uygulayabilirsiniz. Testin üzerine bir damla idrar damlatmanız yeterli olacaktır. Testin ekranında çift çizgi çıkarsa gebelik kesin olarak vardır. Ama tek çizgi çıkarsa ya gebe değilsiniz , yada henüz hamilelik hormonları idrara geçmemiştir.

Hamilelik belirtileri


Gebelik belirtileri her bayanda farklı olmakla beraber en önemliside adet gecikmesidir , bir bayanda 3 günden fazla adet gecikmesi varsa en büyük ihtimal hamileliktir. Ama isterseniz yinede liste halinde muhtemel gebelik belirtilerini sıralayalım :

1- Adet gecikmesi
2- Bulantı , kusma baş dönmesi
3- Sıcak basması ve terleme
4- Memelerde büyüme ve sertleşme
5- Vajinada ıslaklık ve şeffaf akıntı
6- Cinsel istek artışı
7- Meme başlarında renk koyulaşması

** Kürtaj yorumlarını okuyun , isimsiz yorum yazın ( isimsiz yorum bırakmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seç )

Kürtaj videosu


İstanbul'da ve diğer illerde kürtaj videosu izlemek isteyen çok oluyor, ama tıbbi etik olarak kürtaj videosu yayınlamak veya kürtaj videosu kaydetmek son derece sakıncalıdır , ayrıca gerek insan haklarına , gerekse hasta haklarına terstir. O yüzden bizim sitelerimizde kürtaj videosu bulmazsınız.

Kürtaj sonrası hamilelik


Çocuk aldırdıktan sonra gebelik olabilirmi ? yada yeniden hamile kalmak zor olurmu gibi sorular geliyor , ama merak etmeyin özellikle vakum kürtajda rahim içine herhangi bir tıbbi alet sokulmadığı için üreme fizyolojisi zarar görmez , ne zaman isterseniz yeniden çocuk yapabilirsiniz.

Kürtaj nedir ?


Kürtaj latince bir kelime olup Türkçe anlamı kazımadır, ama gebelik sonlandırma olarak özel bir anlam yüklenmiştir. Eskiden kürtaj rahim içi kazınarak yapılıyordu , ama artık vakulu küretaj yapıldığı için herhangi bir kazımada yapılmaz , dolayısı ile kazıma tanımlaması biraz boşta kalmıştır.

Kürtaj yasağı


Kürtaj yasağı , en son 2014 kürtaj yasasına göre 10 haftayı aşan gebelikler için tanımlanmıştır. Yani 11 haftalık , 12 haftalık veya daha ileri gebelikler için kürtaj yaptırmak yasaktır ve bu bayanlar devlet zoru ile bebeklerini doğurmak zorunda kalmaktadırlar.

Kürtaj filmi


Kürtaj belden aşağı bir konunun uzantısı olarak görüldüğü için ülkemizde ayrı bir ilgi odağı olmuştur , dolayısı ile kürtajla ilgili birçok film çekilmiş ve halen çekilmeye devam etmektedir . Zamanın en ünlü bayan aktristleri film setlerinde mutlaka kürtaj masasından geçmiş ve gerçek olmasada kürtajı deneyimlemişlerdir.

Kürtaj fiyatları 2015


Kürtaj fiyatları İstanbul'da 2014 yılında birçok kürtaj yapılan yerde yaklaşık ... liradan başlayan fiyatlarla yapılmaktadır , benim tahminim 2015 yılındada yine... lira gibi bir başlangıç fiyatı söz konusu olacaktır. Tabi 4 haftası .. TL ise , 5 haftası ... lira ve bu şekilde 10 haftaya kadar artan ücretler aktif olacaktır.

Cvp kürtaj fiyatları nedir forum


Kadınlar kulübü , ekşi sözlük , donanım haber gibi birçok forum ortamında kürtaj fiyatlarını konuşmak bir gelenek gibi olmuştur ve genelde aramalar cvp kürtaj fiyatları nedir forum şeklinde yapılmaktadır. Aslında için komik yanı kadınlar kulübü gibi forumlar bir yana donanım haberde bilgisayar konu edilmesi gerekirken kürtaj konuşulmasıdır.

Kürtaj merkezleri Anadolu Yakası İstanbul


İstanbul'da gerek Avrupa yakasında gereksede anadolu yakasında çocuk aldırma işlemini yaptırabileceğiniz birçok kürtaj merkezi bulunmaktadır, ama bu arada bekar olarak kürtaj olmak isteyen bayanların tercihi genellikle SGK anlaşması olmayan jinekolog muyanehaneleri olmaktadır.

Kürtaj mağduru


Kürtaj yani gebelik sonlandırma sadece jnekologlara verilmiş bir yetkidir ve kadın hastalıkları uzmanı yani jinekolog olmayan doktorların veya başka şahısların kürtaj yapması ciddi cezalar gerektirmektedir. Buna rağmen özellikle kırsal kesimde pratisyen hekimlerin , hatta ebe ve hemşirelerin bile ilkel tekniklerle kürtaj yapmaya yeltendiğini görmekteyiz i bu durumda birçok kürtaj mağduru ortaya çıkması çok normaldir.

** Kürtaj yorumlarını okuyun , isimsiz yorum yazın ( isimsiz yorum bırakmak için "yorumlama biçimi" olarak "anonim" i seç )

Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
İstanbul
0212 227 5519 ( Turktelekom )
0532 221 3007 ( Turkcell ) - WhatsApp , Viber , SMS bu hatta var.
0532 441 9825 ( Turkcell )
0542 215 7274 ( Vodafone )
Lütfen telefonla randevu alarak geliniz.
Mezuniyet Cerrahpaşa Tıp Fak 1983 - Nerdeyse 31 yıllık vakum küretaj tecrübesi

16 yorum:

  1. Hocam acil cevap sanırım gebeyim , 5 gündür adet başlamadı , sevgilimle bikaç defa yattık ama içime boşalmadı hiç , yinede hamile olabilirmiyim ? Kürtaj fiyatlarınız nekadardır ? Aynı gün bitermi ?

    YanıtlaSil
  2. Dr turgay bey , son 1 ayda 4 erkekle yattım ve gebeyim , kimden gebe kaldığımı nasıl anlayabilirim , ona göre masrafımı isteyecem. 7 haftalık kürtaj ücretiniz kaç paradır

    YanıtlaSil
  3. Halk arasında zevk suyu denilen kayganlaştırıcı sıvıdada sperm bulunduğu için gebe kalmış olmanız çok normal , geri çekme metodu yani dışarı boşalma en güvensiz doğum kontrol metodudur. Kürtaj fiyatlarımız için aistanımı arayınız: 0212 227 5519

    YanıtlaSil
  4. Bu safhada kimden gebe kaldığınızı anlamanız mümkün değil , amnios sıvısı alıp DNA testi yapılması gerekir , ama son derece zor ve masraflı olur , zaten aldırmayı düşünüyorsunuz , hiç gerek yok babalık testine . Kürtaj ücretlerimiz için asistanımı arayınız

    YanıtlaSil
  5. Hocam kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilirmi ? Erkek arkadaşım birkaç kere klitoris bölgeme boşaldı , ordan sperm kızlık zarını geçmiş olabilirmi ? Regl olmadım bu ay ? Çok korkuyorum durumum acil

    YanıtlaSil
  6. Sayın hocam , istenmeyen gebeliğim var , kürtajdan korkuyorum , uyuşturma yapılıyormu ? Kürtaj sonrası bebeğim olur mu ? Kürtaj fiyatınız nedir ?

    YanıtlaSil
  7. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalan çok oluyor , genellikle kürtaj esnasında kızlık zarını geçici olarak bozuk aynı seansta yeniden kızlık zarı dikimi yapıyoruz.

    YanıtlaSil
  8. Evet vakum küretajda lokal anestezi yapıyoruz , ağrı veya acı duymazsınız. Kürtaj sonrası bebek yapmak isterseniz hiç sorun yaşamazsınız merak etmeyin. Kürtaj fiyatları için asistanımı arayınız.

    YanıtlaSil
  9. Dr bey, geçen hafta size kürtaj olmuştum , bu gece tekrar cinsel ilişkiye girebilirmiyim 10 gün falan oldu. Havuza girebilirmiyim artık

    YanıtlaSil
  10. Dr turgay bey gebelik testi çift çizgi çıktı , 3 gün geçti adetimden kürtaj fiyatlarınız kaç paradır ? Kocamdan izin almam gerekirmi ?

    YanıtlaSil
  11. Kürtaj sonrası on gün geçtiğine göre artık cinsel ilişki deniz havuz serbest

    YanıtlaSil
  12. Evli bayanlarda kürtaj için eş izni gerekiyor, bekarlar kimseden izin almadan kürtaj olabilirler. Kürtaj fiyatları için asistanımı arayın

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar Turgay bey, size bir sorum olucak cevaplarsanız cok sevinirim. Menstruasyon döngümü geciktirmek icin eczane Orgametril önerdi. Ancak kullanımı sekli hakkında süpheye düstüm. Döngüden kac gün önce ve günde kac tablet olarak kullanmalıyım ?

    YanıtlaSil
  14. Ben 3 yil once tecavuze ugradim ve bunu ailem dahil kimseyle paylasamadim gorucem muameleyi bildigim icin. Sizin yazinizi okudum, adini telaffuz ederken bile dustugum durumdan utaniyorum ama yazmak zorundayim. Kizlik zari dikimi ile ilgili olucak sorularim. Ben hem ucretini sorucam hem de uzun bi sure evlenmeyi dusunmuyorum kimseyle bi iliski yasamam da soz konusu degil zaten aldigim terbiye itibariyle. O yuzden bu 4-5 yil durabilir mi dikim ile

    YanıtlaSil
  15. Merhaba , kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi cinsel ilişkiye girmediğiniz sürece hayat boyu bakirelik sağlar. Kızlık zarı dikimi fiyat bilgisi için asistanımı arayınız

    YanıtlaSil
  16. 23 Oca 08:40 - Kürtaj Şişli: Merhabalar
    23 Oca 08:41 - Jinekolog Operatör Doktor: Buyrun
    23 Oca 08:59 - Kürtaj Şişli: Siz doktormusunuz
    23 Oca 08:59 - Jinekolog Operatör Doktor: Evet
    23 Oca 08:59 - Kürtaj Şişli: Peki özel polikinliktemi yoksa devlet hastanesinde
    23 Oca 09:09 - Jinekolog Operatör Doktor: Özel muayenehane
    23 Oca 09:15 - Kürtaj Şişli: Peki ben size birşey sormak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz rica etsem
    23 Oca 09:16 - Jinekolog Operatör Doktor: Tavi
    23 Oca 09:17 - Kürtaj Şişli: Arkadaşım 1 ay önce ilişkiye giriyor ve girdiği kişi içine menilerini bosaltiyor ayni gün icin de doğum kontrol hapı icirtiyor ve 29 gün sonra yani bugün adet oluyor
    23 Oca 09:17 - Kürtaj Şişli: Hala hamile olma olasılığı nedir
    23 Oca 09:30 - Jinekolog Operatör Doktor: Yok
    23 Oca 09:30 - Kürtaj Şişli: Hamile değildir dimi
    23 Oca 09:36 - Jinekolog Operatör Doktor: Iı
    23 Oca 09:37 - Kürtaj Şişli: Anlamadim
    23 Oca 09:44 - Jinekolog Operatör Doktor: Hayır
    23 Oca 09:45 - Kürtaj Şişli: Peki tesekkur ederim
    23 Oca 09:46 - Kürtaj Şişli: Peki gebelik donemi içinde ilk 1 ayda kanama gorulebilirmi?
    23 Oca 09:55 - Jinekolog Operatör Doktor: Nadir
    23 Oca 09:57 - Kürtaj Şişli: Peki tesekkur ederim bi sıkıntı çıktığı durumda muayenenize gelip görüşebilir mıyız ücreti neyse sorun degil
    23 Oca 10:04 - Jinekolog Operatör Doktor: Ok
    23 Oca 10:08 - Kürtaj Şişli: Ücretleriniz ne ladar
    23 Oca 10:08 - Kürtaj Şişli: Kadat
    23 Oca 10:08 - Kürtaj Şişli: Kadar
    23 Oca 10:12 - Kürtaj Şişli: 17 yaş için gerekli ilan nedir oeki
    23 Oca 10:12 - Kürtaj Şişli: Peki
    23 Oca 10:17 - Jinekolog Operatör Doktor: Anne ile gelmeli
    23 Oca 10:18 - Kürtaj Şişli: 18 yaş üstünde arkadaşı ile gelse?
    23 Oca 10:20 - Jinekolog Operatör Doktor: +anne
    23 Oca 10:23 - Kürtaj Şişli: Tmm

    YanıtlaSil