22 Ağustos 2014 Cuma

Kürtaj Fiyatları 2014 Ağustos 22

Kürtaj fiyatları

İstanbul'da kürtaj fiyatları 2014 senesinde genellikle hamilelik haftanıza göre düzenleniyor , gerek avrupa yakasında gerekse anadolu tarafında kürtaj yapılan yerlerde çocuk aldırma fiyatlarını hamilelik haftanıza göre ayarlıyorlar , mesela 4 haftalık bir gebelik varsa  tl , 5 haftalık bir gebelikte  tl ve 6 haftalık hamile isenizde  tl gibi ücretlerle kürtaj yaptırabilirsiniz. Bu yazımızda istenmeyen gebeliğe maruz kalmış bayanlara yol gösteriyoruz , kürtaj fiyatları dışında , vakum kürtaj nasıl yapılır , kürtaj sonrası hamilelik zor olur mu , kürtaj sonrası kanama ve ağrı olacak mı , kürtaj kaç dakika sürer, kürtaj yasasına göre en geç kaç haftaya kadar çocuk aldırabilirim gibi sorularınızada cevap bulacaksınız. Öncelikle plan dışı gebeliği sonlandırma kararı verdiğinizde aklınıza gelecek en önemli soruları paragraflar halinde yanıtlıyoruz ve daha sonrada sizden gelen daha ayrıntı sorulara yanıt vermeye çalışyoruz. Kürtaj olmak için hangi jinekoloğa gitsem diye karar veremiyorsanız bence açın google'ı ve yazın " en iyi kürtaj doktoru " diye , ... ilk sayfada göreceksiniz , yanında " reklam " yazan arama sonuçlarına bakmayın.
Bu arada kürtaj fiyatları ve bebek aldırma konusunun diğer ayrıntıları için bizi gece gündüz arayabilirsiniz 0212 227 5519 sabit turktelekom hattımız , 0532 221 3007 Turkcell cep telefonumuz ( WhatsApp , SMS , Viber gibi akıllı cep uygulamaları bu hatta aktiftir ) , 0542 215 7274 Vodafone hattımız , 0532 441 9825 Turkcell hatarımız sürekli açıktır. Genelde telefonlara tecrübeli asistanım Esra hanım bakıyor , yumuşak ses tonu ve humanist yaklaşımları ile sizi rahatlatacaktır , eminim. Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya yazıyor.

1- Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya kimdir necidir ?
www.drturgaykarakaya.com
2- Muayenehane adresi: Haritada muayenehane adresimi görün https://www.google.com/maps/place/jinekolog+Op.+Dr.+Turgay+Karakaya/@40.9875042,28.9043738,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xabfc5d65c52afb97
Bulvar cad no2 kat2 Zeytinburnu İstanbul
3- Google+ üzerinden ulaşın : plus.google.com/+turgaykarakaya/posts
4- Facebookta arkadaş olun, her an bişiiler sorabilirsiniz hem : www.facebook.com/turgay.karakaya.507
5- Twitter'den ekle: twitter.com/jinekologdr ( Onbinlerce takipçi )
6- E-mail atın: jin.op.dr.turgay.karakaya@gmail.com
7- WhatsApp'tan DİREKT DOKTORLA GÖRÜŞÜN 0532 221 3007

10- Randevu alarak gelin :
0212 227 5519 ( Turktelekom )
0532 221 3007 ( Turkcell ) - WhatsApp , Viber , SMS bu hatta var.
0532 441 9825 ( Turkcell )
0542 215 7274 ( Vodafone )
11- Skype üzerinden arayın veya mesaj yazın : Skype kullanıcı adı: " dr.turgay.karakaya "
12- FUE yöntemi kalıcı saç ekimi fiyatları için:
www.sacekimiavrupa.com
13- instagramda takip et : instagram.com/drturgaykarakaya
14- Youtube.com'da videolara bakın : http://www.youtube.com/watch?v=gXu6cNETA5A

Kürtajda gizlilik



Özellikle İstanbul'da bekar olarak gebe kalan binlerce bayanın en büyük endişesi kürtajda gizliliktir. Acaba SGK sağlık kayıtlarına işlenirmi , yıllar sonra karşıma çıkar mı gibi . Gerçektende bu çok önemli , diyelim ki bayana başka biri ile evlendi ve gebe kaldı SGK kaydından yıllar önce kürtaj olduğu ortaya çıkarsa mutluluk sarsılabilir. İstanbul'da kürtaj yapan özel hastane ve tıp merkezlerinin tamamı SGK anlaşmalı ve yapılan tüm işlemleri kayıtlara işleme zorunlulukları var , ama üzülmeyin özel jinekolog muayanehanelerinde SGK anlaşması olmadığı için gizlilik ilkesi uygulanabilir.


Kürtaj fiyatları



İstanbul'da 2014 yılında kürtaj fiyatları en sık olarak kürtaj yapılan yerlerde gebelik haftasına bakılarak hesaplanıyor. Pratik olarak ilk adet gecikmesi yaşadığınız günü 4 haftalık gebelik olarak kabul edebilirsiniz , üzerine kaç gün geciktiyse hafta bazına çevitip ekleyin. Bu çerçevede İstanbul'da 4 haftalık gebelik için kürtaj fiyatınız ... tl ise 5 haftalık bir gebelikle gelirseniz ... tl , 6 haftalıksa ... tl gibi değişen ücretlendirmeler ortaya çıkacaktır.Bu arada kürtaj öncesi yapılan muayene ve ultrason için birçok kürtaj yapılan yerde ek bir ücret istenmez.


Kürtaj nedir ?



Kürtaj latince kazımak anlamına gelsede artık günümüzde eski sistem kazıyarak yani kürete ederek gebelik sonlandırılmıyor. Artık nerdeyse 30 yıldır vakum küretaj uygulanıyor. Yani kısaca kürtaj kelimesi gebelik sonlandırma olarak kullanılmaktadır.


Kürtaj yasak mı ?



Kürtaj yasak değil. 10 haftaya kadar özgürce kürtaj olabilirsiniz. 18 yaşında değilseniz anne veya babanızdan izin alınması gerekiyor. Ayrıca resmi olarak nikahlı bayanların kocalarından izin alınıyor . Ama bekar bayanlar istedikleri gibi kürtaj olabiliyorlar.


Kürtaj nasıl yapılır ?



1- Hastanın kabulu

2- Jinekolojik muayene

3- Ultrason incelemesi ile gebelik haftasının tespiti

4- Hastanın jinekolojik masaya yerleşmesi

5- Rahim girişinin lokal anesteziklerle uyuşturulması

6- Hegar bujisi ile collum uteri dilatasyonu işlemi

7- Karmen kanülünün collu uteriye yerleştirilmesi

8- Vakum aparatının karman kanülünün dış ucna takılması

9- Negatif basınç verilerek gebelik kesesinin dışarı vakumlanması

10- Kürtaj sonrası yeniden ultrason yapılarak rahim içinde parça yani plesenta retansiyonu kalmadığından emin olunması

11- Hastanın 10 dakika süren kürtajdan sonra yürüyerek gündelik hayatına geri dönmesi


Vakum kürtaj nedir ?



2014 yılında ve hatta bence 1015 yılındada istenmeyen gebelikleri sonlandırmada en güvenli ve risksiz yöntem vakum kürtaj olacaktır. Aslında yukarıda " kürtaj nasıl yapılır bahsinde biz vakum kürtajı anlattık . Eski sistem kazıma kürtaj metodunda rahim içi bir kabak dolması gibi çepeçevre kazınırdı ve endometrium komple eşelenmiş olurdu. Bu eski travmatik ve riskli kürtaj metodu artık rafa kaldırıldı ve uygulanmıyor. Dikkat ederseniz anneanneniz veya babaanneniz kürtaj diyince gözleri yuvasından fırlar ve aman kızım çok zor derler. Evet bugun çoluk çocuk sahibi olmuş , yada torun sahibi olmuş hemen her kadın eski sistem kürtaj masasından en az bir kere geçmiştir. Ama artık kormkmanıza gerek yok vakum kürtajda kazıma , kesme , biçme , dikme gibi işlemler yapılmadna negatif basınçla 10 dakikada gebelik sonlandırılabiliyor.


Kürtaj sonrası



Kürtaj sonrası cinsel ilişki 10 gün sonra

Kürtaj sonrası ağrı ve kanama vakum kürtajda pek olmaz.

Kürtaj sonrası adet ancak 40 gün kadar sonra yeniden başlar

Kürtaj sonrası banyo hemen yapılabilir ama ayakta duş şeklinde olmalıdır.

Kürtaj sonrası deniz , havuz , nehir , Van gölü ancak 10 gün sonra olabilir.


Kürtaj yasası 2014 



2014 yılında güncellenen ama 2013 yılında düzenlenmiş olan kürtaj yasasına göre isteğe bağlı olarak gebelik sonlandırmak için 10 hafta gibi bir üst sınır belirlenmiştir , daha ileri hamileliklere ise yani 11 haftalık gebelik , 12 haftalık gebelik durumlarına kürtaj yasağı tanımlanmıştır. Kürtaj yasağına uymayarak kürtaj yaptıran hastalara ve kürtaj yapan doktorlara ciddi cezai yaptırımlar söz konusudur.


Kürtaj video



İstanbul'da internet kullanıcılarının ilginç videolar kategorisine koydukları video çeşitlerinin başında kürtaj videoları gelmektedir. Etik olarak çok yanlış bulduğumuz bu kürtaj videoları sanıyorum latin amerika ülkelerinde gizli kamera ile çekilmiş kürtaj görüntülerinden oluşmaktadır. Bir hastanın en mahrem operasyonunu videoya çekip yayınlamak sadece etik açıdan değil kanunen ve insan hakları açısındanda sakıncalıdır.


Kürtaj sonrası hamilelik



Kürtaj sonrası hamile kalabilirmiyim , kürtajdan sonra yeniden çocuk yapabilirmiyim , kürtaj sonrası gebe kalmak zor olurmu gibi sorularınız varsa merak etmeyin , vakum küretajda rahim içi kazıma olmadığı için üreme fizyolojiniz kesinlikle bozulmaz. Dolayısı ile kürtaj sonrası ne zaman isterseniz yeniden gebe kalabilirsiniz.


Kürtaj fiyatları ekşi



Kürtaj fiyatları ekşi sözlük ve kadınlar kukübü gibi forum platformlarda sıkça tartışılıyor. Genellikle kürtaj olmayı planlayan istenmeyen gebelik maduru bayanlar kürtaj hakkında izlenimler edinmek için bu forumlarda daha önceden kürtaj olmuş bayanları arıyorlar. Hangi jinekoloğa kürtaj oldunuz , kürtaj fiyatı kaç para idi gibi sorulara cevap arayanlar az değil.


Hamilelik belirtileri



1- Adet gecikmesi

2- Memelerde gerginlik , dolgunluk ve ağrı

3- Vajinal ıslaklık ve sıcaklık

4- Şeffaf vajinal akıntı

5- Bulantı , kusma ve baş dönmesi

6- Aşerme


Gebelik testi



Cinsel aktif bir bayansanız mutlaka gebelik testleri hakkında bilgi sahibi olmalı ve en ufak bir şüphede kendi kendinizi gebelik testi uygulayarak hamile olup olmadığınızı anlayabilmeniz gerekir. İstenmeyen gebeliklerin aşırı boyutlarda olması tüm ülkelerde gebelik testlerini basite indirmeme ve kolay ulaşılabililik htiyacını doğurmuştur. Bizim ülkemizdede en yakın eczaneye gitseniz en fazla 10 tl ye bir gebelik testi satın alabilirsiniz.

Gebelik testi nasıl uygulanır ? Çok basit testin haznesine 2 damla kadar idrarınızı damlatın ve 1 dakika bekleyin. Testin ekranında çift çizgi ortaya çıkarsa bu sizin kesin olarak gebe olduğunuzu gösterir. Ama tek çizgi çıkarsa maalesef kesin olarak gebe olmadığınızı söyleyemeyiz , erken gebeliklerde hamilelik hormonları henüz idrara geçmemiş olabilir.


Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

 İstanbul

Mezuniyet 1983 Cerrahpaşa tıp fak

0212 227 5519 ( Turktelekom )
0532 221 3007 ( Turkcell ) - WhatsApp , Viber , SMS bu hatta var.
0532 441 9825 ( Turkcell )
0542 215 7274 ( Vodafone )

13 yorum:

  1. 22 Ağustos 12:11 - Kürtaj fiyatları soran hasta 1408221559: Iyi gunler
    22 Ağustos 12:12 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Size öncelikle bana ulaşabileceğimiz ve bilgi alabileceğiniz kanalları göndereyim , tüm görüşmelerimizi gizli tutuyoruz:
    facebook.com/kurtajfiyatlari
    twitter.com/jinekologdr
    0212 227 5519 Muayenehane
    0532 221 3007 Turkcell
    0532 441 9825 Turkcell
    0542 215 7274 Vodafone
    22 Ağustos 12:12 - Op. Dr. Turgay Karakaya: buyrun
    22 Ağustos 12:12 - Kürtaj fiyatları soran hasta 1408221559: Hocam kurtaji herkeze yapiyormusunuz
    22 Ağustos 12:12 - Kürtaj fiyatları soran hasta 1408221559: Yasal kanunlara bakmiyorsunuz demi
    22 Ağustos 12:13 - Kürtaj fiyatları soran hasta 1408221559: Kiz arkadasim 19 yasinda bir sorun olur mu
    22 Ağustos 12:14 - Op. Dr. Turgay Karakaya: sorun olmaz yasal zaten
    22 Ağustos 12:15 - Kürtaj fiyatları soran hasta 1408221559: Veli imzasi felan istemiyorsunuz demi
    22 Ağustos 12:15 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 18 yaştan önce o
    22 Ağustos 12:15 - Kürtaj fiyatları soran hasta 1408221559: Tamam hocam cok tesekkurler kolay gelsin
    22 Ağustos 12:15 - Op. Dr. Turgay Karakaya: r e

    YanıtlaSil
  2. 22 Ağustos 12:30 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Turgay bey merhabalar
    22 Ağustos 12:30 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: İnternet sitenizden ulastim size
    22 Ağustos 12:30 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Size öncelikle bana ulaşabileceğimiz ve bilgi alabileceğiniz kanalları göndereyim , tüm görüşmelerimizi gizli tutuyoruz:
    facebook.com/kurtajfiyatlari
    twitter.com/jinekologdr
    0212 227 5519 Muayenehane
    0532 221 3007 Turkcell
    0532 441 9825 Turkcell
    0542 215 7274 Vodafone
    22 Ağustos 12:30 - Op. Dr. Turgay Karakaya: buyrun
    22 Ağustos 12:30 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Turgay bey
    22 Ağustos 12:31 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Ben gebelik sonlandirmak istiyorum
    22 Ağustos 12:31 - Op. Dr. Turgay Karakaya: hafta / yaş / evli / bekar
    22 Ağustos 12:32 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Bulundugum semtte bir doktora gittim. Cok yuksek bir rakam cikardilar
    22 Ağustos 12:32 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Yas 29
    22 Ağustos 12:32 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Evliyim
    22 Ağustos 12:32 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Agustos birde birbucuk aylik gebeydim
    22 Ağustos 12:33 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 10 haftayı geçmiştir alınmaz
    22 Ağustos 12:33 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Bugun gittigim doktor
    22 Ağustos 12:33 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: İkibucukaylik oldugunu soyledi
    22 Ağustos 12:34 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Bu durumda alinamazmi
    22 Ağustos 12:34 - Op. Dr. Turgay Karakaya: hayır
    22 Ağustos 12:34 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Tamam tesekkurler
    22 Ağustos 12:34 - Op. Dr. Turgay Karakaya: tam 2.5 ise alınır
    22 Ağustos 12:34 - Op. Dr. Turgay Karakaya: ama 1 gün bile geçse olmaz
    22 Ağustos 12:35 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Tam ikibucuk aylik oldugunu soyledi
    22 Ağustos 12:35 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Alabilecegini belirtti
    22 Ağustos 12:35 - Op. Dr. Turgay Karakaya: hemen şimdi gelin ozaman
    22 Ağustos 12:35 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Nedir fiyatiniz
    22 Ağustos 12:35 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 10 hafta xxxx tl
    22 Ağustos 12:35 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408221602: Tamm tesekkurler
    22 Ağustos 12:36 - Op. Dr. Turgay Karakaya: r e

    YanıtlaSil
  3. 22 Ağustos 03:59 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Merhabalar
    22 Ağustos 04:03 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Bi konu hakkında bilgi alcktim
    22 Ağustos 08:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Gunaydin turgay bey
    22 Ağustos 08:51 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Size öncelikle bana ulaşabileceğimiz ve bilgi alabileceğiniz kanalları göndereyim , tüm görüşmelerimizi gizli tutuyoruz:
    facebook.com/kurtajfiyatlari
    twitter.com/jinekologdr
    0212 227 5519 Muayenehane
    0532 221 3007 Turkcell
    0532 441 9825 Turkcell
    0542 215 7274 Vodafone
    22 Ağustos 08:51 - Op. Dr. Turgay Karakaya: buyrun
    22 Ağustos 08:58 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tamam
    22 Ağustos 08:58 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Hemen facebook adresnden yazsam olur mu
    22 Ağustos 08:59 - Op. Dr. Turgay Karakaya: burdanda konuşabilirsiniz
    22 Ağustos 08:59 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ben yaklasik 2haftadr adet dönemi görmüyorum herhangi bulanti agri faln hiseetmiyorum
    22 Ağustos 09:00 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Muyane falanca gitmedm
    22 Ağustos 09:00 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ezcaneden test alsam doğru olma seçeneği cikar mi
    22 Ağustos 09:00 - Op. Dr. Turgay Karakaya: gebelik olabilir
    22 Ağustos 09:00 - Op. Dr. Turgay Karakaya: çift çizgi çıkarsa doğrudır
    22 Ağustos 09:01 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Çünkü bu konuyo ailemle paylasamam brnm için kotu bi durum olur
    22 Ağustos 09:01 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yaş?
    22 Ağustos 09:02 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: 10
    22 Ağustos 09:02 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: 19
    22 Ağustos 09:02 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Yasndayim
    22 Ağustos 09:02 - Op. Dr. Turgay Karakaya: ok reşit
    22 Ağustos 09:03 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Peki ne yapamm gerekio suan
    22 Ağustos 09:03 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Bana ne olur yardmci olun
    22 Ağustos 09:03 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Kaç gecedir uyuyamiorum
    22 Ağustos 09:04 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: İşimden oluyorum rahat calisamiyorum yemek falan yemiyorum korkuyorum çünkü
    22 Ağustos 09:04 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Bu durumda ne yapcm bilemiyorum
    22 Ağustos 09:04 - Op. Dr. Turgay Karakaya: şu anda en yakın eczaneden test alın sonucu konuşalım

    YanıtlaSil
  4. 22 Ağustos 09:05 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tamam
    22 Ağustos 09:12 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Test aldim biraz snra denicrm
    22 Ağustos 09:13 - Op. Dr. Turgay Karakaya: merakla bekliyoruz :)
    22 Ağustos 09:14 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tmmm
    22 Ağustos 09:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Sonuç bu
    22 Ağustos 09:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: 
    22 Ağustos 09:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ne yapcmm
    22 Ağustos 09:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ne ur
    22 Ağustos 09:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Bna yardım m
    22 Ağustos 09:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Edin
    22 Ağustos 09:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Lutfen
    22 Ağustos 09:19 - Op. Dr. Turgay Karakaya: çift çizgimi
    22 Ağustos 09:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603:
    22 Ağustos 09:20 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Resmi
    22 Ağustos 09:20 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Attim
    22 Ağustos 09:20 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Anlamiorum
    22 Ağustos 09:20 - Op. Dr. Turgay Karakaya: resim kabul edemiyorum
    22 Ağustos 09:20 - Op. Dr. Turgay Karakaya: çift mi
    22 Ağustos 09:20 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Evet
    22 Ağustos 09:20 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: İki tane cizgi
    22 Ağustos 09:20 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Cikti
    22 Ağustos 09:21 - Op. Dr. Turgay Karakaya: hamilesiniz
    22 Ağustos 09:21 - Op. Dr. Turgay Karakaya: bugun halledelim hemen 10 dakika sürer yürür gidersiniz
    22 Ağustos 09:22 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Bna yardim edin lutfe
    22 Ağustos 09:22 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Şöle soyliyim ben yalovada otryorum
    22 Ağustos 09:22 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ve şuan calisyorum
    22 Ağustos 09:22 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Patronm istanblada
    22 Ağustos 09:22 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Dukkna bana ait
    22 Ağustos 09:22 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Suan
    22 Ağustos 09:23 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Şali günü iznliyim
    22 Ağustos 09:23 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Çok geç olur mu
    22 Ağustos 09:23 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Fiyat ne kadar
    22 Ağustos 09:23 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Bana yarfimci oldun lutfen
    22 Ağustos 09:23 - Op. Dr. Turgay Karakaya: geç olmaz
    22 Ağustos 09:23 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Patronum 2gbi glck
    22 Ağustos 09:23 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: O zamb gelirin
    22 Ağustos 09:24 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Fiyat ne kadar tutck
    22 Ağustos 09:24 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ona göre syarlamam gerek
    22 Ağustos 09:24 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 2 hafta geçti ise 4+2= 6 haftalıksınız , 6x100 = xxx tl , xxx tl indirim xxx e yaparız
    22 Ağustos 09:25 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yalovadan yenikapıya gelin feribotla ordan taxi ile 10 dakikayız
    22 Ağustos 09:25 - Op. Dr. Turgay Karakaya: bugün hallolur
    22 Ağustos 09:27 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tmmmm
    22 Ağustos 09:28 - Op. Dr. Turgay Karakaya: randevu yazayımmı kesinse
    22 Ağustos 09:35 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Kesin olacak.ama
    22 Ağustos 09:36 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Şöle bisi var ben o parayi bugün ayarlanan ki atkdslarmi aramama gerek
    22 Ağustos 09:36 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Bi an bulamam zor olur
    22 Ağustos 09:36 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Aileme de söylemem
    22 Ağustos 09:36 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Venm için çok.kotu olur
    22 Ağustos 09:36 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Yarin veya Şali günü olmaz mi
    22 Ağustos 09:36 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Şuan çok zor durumdaydim zaten
    22 Ağustos 09:42 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Olabilir mi çok mu geç olur
    22 Ağustos 09:45 - Op. Dr. Turgay Karakaya: olabilir randevu gününü netleştirin

    YanıtlaSil
  5. 22 Ağustos 09:45 - Op. Dr. Turgay Karakaya: pazar günüde açığız hatta
    22 Ağustos 09:46 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Pazar günü ben calisyorum 12de ise gidiorum
    22 Ağustos 09:46 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Olur mu o gun
    22 Ağustos 09:46 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Şali günü iznliyim
    22 Ağustos 09:46 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Cnku
    22 Ağustos 09:47 - Op. Dr. Turgay Karakaya: salı günüde olur saat kaç olsun
    22 Ağustos 09:47 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: 12de
    22 Ağustos 09:48 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Geç olmaz mi
    22 Ağustos 09:48 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: O kadar
    22 Ağustos 09:48 - Op. Dr. Turgay Karakaya: hayır, kafanızın rahatlaması için biran önce gelin yoksa uyku uyuyamazsınız
    22 Ağustos 09:48 - Op. Dr. Turgay Karakaya: salı 12 ye yazdım sizi isim ne yazalım
    22 Ağustos 09:51 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Erken para ayarlasam yarinda geleblirim
    22 Ağustos 09:51 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: xxxxxx
    22 Ağustos 09:52 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Bu herhangi bi yerde cikmaz
    22 Ağustos 09:52 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ailemn kulagina gtmez
    22 Ağustos 09:52 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Gitmesin
    22 Ağustos 09:52 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Lutfen
    22 Ağustos 09:52 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Şuan bile calsamiorum
    22 Ağustos 09:52 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: 
    22 Ağustos 09:52 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Agliyorm resmen ya
    22 Ağustos 09:53 - Op. Dr. Turgay Karakaya: kimsenin haberi olmaz
    22 Ağustos 09:53 - Op. Dr. Turgay Karakaya: kimsede anlamaz
    22 Ağustos 09:53 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tamam
    22 Ağustos 09:53 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ne kadar sürüyor
    22 Ağustos 09:53 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 10 dakika
    22 Ağustos 09:53 - Op. Dr. Turgay Karakaya: vakumla çekiyoruz
    22 Ağustos 09:53 - Op. Dr. Turgay Karakaya: iç müdahale tok
    22 Ağustos 09:53 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yok
    22 Ağustos 09:54 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tamam pek anlamdgm için bsi diyemiyorum
    22 Ağustos 10:17 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Sizden şöle bisi istesem olur mu
    22 Ağustos 10:17 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Lutfrn
    22 Ağustos 10:18 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Rica ediyorum
    22 Ağustos 10:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ben 10gun sonra bi arasadan pirim alcam bugün veya yarin grlsrm bu isi halletsek hesabiniza yollasak olur mu lutfrn gercktn şuan iyi dehlm
    22 Ağustos 10:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Maasamida alamama com var
    22 Ağustos 10:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Kimsede param yok fiyo
    22 Ağustos 10:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Aciklamada yapipta para istemiiyotum
    22 Ağustos 10:19 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ailemedr soylemiotum

    YanıtlaSil
  6. 22 Ağustos 12:38 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tmmm
    22 Ağustos 12:38 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Anladim
    22 Ağustos 12:38 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Şuan para ayarlaya calisyorum
    22 Ağustos 12:38 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ayarlayip
    22 Ağustos 12:38 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Hrmn grlcm
    22 Ağustos 12:39 - Op. Dr. Turgay Karakaya: olur
    22 Ağustos 12:42 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tamam
    22 Ağustos 13:27 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Ben size parayi yollasam siz ilaci yollsanz oluyor mu
    22 Ağustos 13:32 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: ?
    22 Ağustos 13:33 - Op. Dr. Turgay Karakaya: ne ilacı
    22 Ağustos 13:33 - Op. Dr. Turgay Karakaya: kürtaj yapacağız
    22 Ağustos 13:35 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Pki
    22 Ağustos 13:35 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Patronun daha gelmdi nasıl yapcm bilmiyorum
    22 Ağustos 13:36 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Çok geç olmasnda istemiorum
    22 Ağustos 13:36 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 7 ye kadar gelin
    22 Ağustos 13:37 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tmmm
    22 Ağustos 13:38 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Sabah kacta aciksnz
    22 Ağustos 13:38 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Olmadi sabah gelirim yetsemem cunku
    22 Ağustos 13:39 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yarın randevuler kalabalık saat 13 olabilir
    22 Ağustos 13:39 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tmmm
    22 Ağustos 13:39 - Op. Dr. Turgay Karakaya: kesinmi yarın
    22 Ağustos 13:40 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Evet
    22 Ağustos 13:40 - Op. Dr. Turgay Karakaya: ok
    22 Ağustos 13:40 - kürtaj ücreti soran hasta 1408221603: Tmmm

    YanıtlaSil
  7. 16 Ağustos 14:43 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Iyi gunler
    16 Ağustos 14:43 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Buyrun
    16 Ağustos 14:43 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Turgay bey dimi
    16 Ağustos 14:43 - Op. Dr. Turgay Karakaya: evet
    16 Ağustos 14:45 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Sevgilimle istem disi hamilelik soz konusu fakat anneme baska bi yolu olmadigi icin anlatmak zorunda kaldim anlayisli karsilamadi tabi ama oda izin verdi yasim kimlikte yanlis oldugu icin 17 gozukuyor ve is sebebiyle benimle.gelemiyor izin kagidi gibi bi belge gerekiyormus onlar icin gerekli sartlar ne acaba
    16 Ağustos 14:46 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Kargo ile size göndersin
    16 Ağustos 14:47 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Evet oyle ama sey anlatamadim ben ne olmasi gerekli yani
    16 Ağustos 14:47 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Ne gibi bir yazi
    16 Ağustos 14:49 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Kızımın kürtaj olmasına izin veriyorum . İsim soyad imza tarih
    16 Ağustos 14:49 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Yetersiz olursa geri donmek istemiyorum
    16 Ağustos 14:49 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Bide gizliligi?
    16 Ağustos 14:50 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Sgk anlaşmamız yok kayıtlara geçmez yani full gizli
    16 Ağustos 14:57 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Tesekkurler pazartesi arayacagim annemle konustuktan sonra
    16 Ağustos 14:59 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Ok
    16 Ağustos 15:11 - kürtaj fiyatları soran hasta 1408222331: Tesekkurler

    YanıtlaSil
  8. 16 Ağustos 16:35 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Mrh
    16 Ağustos 16:35 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Buyrun
    16 Ağustos 16:36 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Suan bes haftalik gebeyim
    16 Ağustos 16:36 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Yaş
    16 Ağustos 16:36 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: 25
    16 Ağustos 16:36 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Evli/bekar
    16 Ağustos 16:36 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Bekar
    16 Ağustos 16:37 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Olur
    16 Ağustos 16:37 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Nisanliyim aslinda fakat sigarayi birakamiyorum sagliksiz bir bebek istemiyorum
    16 Ağustos 16:38 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Fiyat ve adres ogrenebilirmiyim
    16 Ağustos 16:38 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Dr adi yazarsaniz sevinirim
    16 Ağustos 16:39 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Dr turgay
    16 Ağustos 16:39 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 5 hafta xxx tl herşey dahil
    16 Ağustos 16:39 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Zeytinburnu istanbul
    16 Ağustos 16:40 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Ankara diye yazdim
    16 Ağustos 16:40 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Pardon
    16 Ağustos 16:40 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Ankaradada yerimiz var
    16 Ağustos 16:40 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Tunus cad dr mustafa
    16 Ağustos 16:41 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Randevu icin telefon
    16 Ağustos 16:41 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 0532 441 9825
    16 Ağustos 16:41 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Fiyatlar aynimidir
    16 Ağustos 16:42 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 4 hafta xxx ; 5 hafta xxx şwklinde
    16 Ağustos 16:42 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Tsk ederim
    16 Ağustos 16:42 - Op. Dr. Turgay Karakaya: R e
    16 Ağustos 16:43 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Birsey sorabilirmiyim
    16 Ağustos 16:43 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Tabii
    16 Ağustos 16:43 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Sigara icsem bebekte ciddi bir sorun olurmu
    16 Ağustos 16:44 - Op. Dr. Turgay Karakaya: İhtimaller söz konusu kesinlikle olur veya olmaz denemez ama sakatlık ihtimali artar
    16 Ağustos 16:44 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Tsk ederim
    16 Ağustos 16:44 - Op. Dr. Turgay Karakaya: R e
    16 Ağustos 16:45 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Kural olarak gebelikte içilmez
    16 Ağustos 16:45 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Birakamiyorum
    16 Ağustos 16:46 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Ayrica daha saglikli bir gebelik istiyorum hatta mumkunse bebegimin cinsiyetini belirlemek istiyorum
    16 Ağustos 16:46 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Siz belirleyemezsiniz
    16 Ağustos 16:46 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Allah ne verirse :)
    16 Ağustos 16:47 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Tibben mumkun degil yani
    16 Ağustos 16:48 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Yasal olarak değil
    16 Ağustos 16:48 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Yapilabiliyor yani
    16 Ağustos 16:49 - Op. Dr. Turgay Karakaya: Deneysel çalışmalar var ingilterede sperm süzme
    16 Ağustos 16:49 - kürtaj fiyatı soruyor 1408222334: Tsk ederim

    YanıtlaSil
  9. 29 Ağustos 11:41 - 5 aylık gebelik işin kürtaj olmaya çalışan hasta 1408291340: Merhabalar benim istenmeyen bir gebeliğim var. Çok şeyler yaşadım. Kürtaj için yasal sınırı aşmış bulunmaktayım. Yaklaşık 5 aylık hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz çok çaresizim
    29 Ağustos 11:54 - Op. Dr. Turgay Karakaya: kimse yardımcı olamaz
    29 Ağustos 11:54 - Op. Dr. Turgay Karakaya: bebek doğacak mecbur

    YanıtlaSil
  10. 7 Eylül 23:25 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Merhabalar
    7 Eylül 23:26 - Op. Dr. Turgay Karakaya: mrb
    7 Eylül 23:26 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Numaranızı ınternetten aldım kürtaj hakkında
    7 Eylül 23:26 - Op. Dr. Turgay Karakaya: buyrun
    7 Eylül 23:26 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Eger müsaitseniz telefonda gorusebilirmiyiz suan
    7 Eylül 23:26 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yazın lütfen
    7 Eylül 23:28 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Kız arkadaşımla biraz önce eczaneden aldığım gebelik testini yaptık sonuç pozitif çıktı ve ikimiz de henüz buna hazır değiliz. Kız arkadaşım henüz babasına bağlı olduğundan sigortasına işlemeden bu işi ailesini üzmeyerek halledebilir mi? Ne zamana randevu verebilirsiniz? Yeriniz ve ücretleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz? Şuan birlikteyiz
    7 Eylül 23:28 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yaşı
    7 Eylül 23:28 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: 20
    7 Eylül 23:28 - Op. Dr. Turgay Karakaya: uygun
    7 Eylül 23:29 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yaparız
    7 Eylül 23:29 - Op. Dr. Turgay Karakaya: zeytinburnu
    7 Eylül 23:29 - Op. Dr. Turgay Karakaya: vakum kürtaj 10 dakika ağrısız
    7 Eylül 23:30 - Op. Dr. Turgay Karakaya: xxxtl den başlar
    7 Eylül 23:30 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Bbegın döllenmesi yeni 10 gun gecikti adeti
    7 Eylül 23:30 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 6. haftadasınız
    7 Eylül 23:30 - Op. Dr. Turgay Karakaya: xxx tl
    7 Eylül 23:31 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Tamamdır ne zaman uygunsunuz siz acaba ?
    7 Eylül 23:31 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Bu hafta içinde
    7 Eylül 23:31 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yatın 15.30 boş
    7 Eylül 23:31 - Op. Dr. Turgay Karakaya: yarın
    7 Eylül 23:32 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Yarın ve salı haricinde baska bir gun var mı caba
    7 Eylül 23:32 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Acaba
    7 Eylül 23:32 - Op. Dr. Turgay Karakaya: çarşamba 12.00
    7 Eylül 23:33 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Tamamdır tesekkürler ameliyattan sonra düzelme ne kadar sürüyor ve lokal mi genel mi ?
    7 Eylül 23:33 - Op. Dr. Turgay Karakaya: vakum lokaldir
    7 Eylül 23:33 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 10 dakikada biter yürüyüp gider
    7 Eylül 23:34 - Op. Dr. Turgay Karakaya: isim ne yazalım
    7 Eylül 23:34 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: xxxx xxxx bu benim numara
    7 Eylül 23:34 - Op. Dr. Turgay Karakaya: tamam yazdım
    7 Eylül 23:34 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Sizi arayacagım yarın carsamba icin
    7 Eylül 23:34 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Tesekkürler
    7 Eylül 23:34 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Adresiniz tam olarak nedir acaba
    7 Eylül 23:36 - Op. Dr. Turgay Karakaya: bulvar cad no 2 .. caddeye girince ararsınız tarif ederiz
    7 Eylül 23:36 - 6 haftalık gebe kürtaj fiyatları soruyor 140908: Tamamdır tesekkur ederim
    7 Eylül 23:37 - Op. Dr. Turgay Karakaya: r e

    YanıtlaSil
  11. 7 Eylül 18:44 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Merhabalar hocam. İnterten ulastim size. Yazilariniza okuyup guveneerek yaziyorum. Ben ankarada yasiyorum bekarim ve ogrenciyim bilirsiniz ki genclik heyecanini ve cahiliyetini.. fakat adettim normalde suan olmasi gerekiyor olmadim bakire degil. Ve cok korkuyorum bana yardimci olabilirseniz sevinirim..simdiden tesekkurler
    7 Eylül 19:50 - Op. Dr. Turgay Karakaya: kürtaj içinmi sormuştunuz yoksa kızlık zarı dikimimi
    7 Eylül 20:12 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Sunu demk istiyorum normalde bugun adet olmam gerekli fakat olmadim
    7 Eylül 20:12 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Yani benim hamile mi oldugumu anlamina geliyor
    7 Eylül 20:13 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Psikolojim bozuldu yani agrim var kasiklarimda ama bi okadarda akintim var
    7 Eylül 20:13 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Ama adet degilim
    7 Eylül 22:29 - Op. Dr. Turgay Karakaya: bikaç gün bekleyim
    7 Eylül 22:37 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Peki
    7 Eylül 22:45 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Dort haftalik gebelikte kurtaj olur mu
    7 Eylül 23:06 - Op. Dr. Turgay Karakaya: evet
    7 Eylül 23:07 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Peki ankarada hangi kadin dogum doktorunu onere bilirsiniz
    7 Eylül 23:08 - Op. Dr. Turgay Karakaya: evet hemde doçent var
    7 Eylül 23:08 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Kim
    7 Eylül 23:08 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Nerede
    7 Eylül 23:08 - Op. Dr. Turgay Karakaya: tunus cad dr
    7 Eylül 23:09 - Op. Dr. Turgay Karakaya: mustafa
    7 Eylül 23:09 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Tam adres ve adi yok mu
    7 Eylül 23:09 - Op. Dr. Turgay Karakaya: 0532 441 9825
    7 Eylül 23:10 - Op. Dr. Turgay Karakaya: dr mustafa özat
    7 Eylül 23:10 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Tesekkurler guvenebilirmiyim ?
    7 Eylül 23:10 - Ankara'da kürtaj fiyatları soran hasta 140908: Rahat bi sekilde
    7 Eylül 23:16 - Op. Dr. Turgay Karakaya: evet çok iidir

    YanıtlaSil
  12. 7 Eylül 22:34 - yabancı uyruklu bayan kürtaj fiyatları sorup randevu alıyor 140908: Merhaba Turgay bey nasilsiniz
    7 Eylül 22:37 - yabancı uyruklu bayan kürtaj fiyatları sorup randevu alıyor 140908: Bi konu hakkinda bilgi almak için rahatsız ediyorum kız arkadaşım yabancı uyruklu ve sanırım hamile kürtaj yaptırmak istiyor siz yardimci olabilirseniz çok memnun olurum
    7 Eylül 22:37 - Op. Dr. Turgay Karakaya: tabii
    7 Eylül 22:37 - Op. Dr. Turgay Karakaya: uyruk farketmiyor
    7 Eylül 22:39 - yabancı uyruklu bayan kürtaj fiyatları sorup randevu alıyor 140908: Internette araştırdım bu konu hakkında herkes sizi öneriyor yaklaşık 1 aylık sanırım o zaman hafta ici gelmek yada randevu almamız gerekiyor mu
    7 Eylül 22:40 - Op. Dr. Turgay Karakaya: evet
    7 Eylül 22:40 - Op. Dr. Turgay Karakaya: gün bellimi
    7 Eylül 22:40 - yabancı uyruklu bayan kürtaj fiyatları sorup randevu alıyor 140908: Hayır belli degil
    7 Eylül 22:42 - yabancı uyruklu bayan kürtaj fiyatları sorup randevu alıyor 140908: Tamam o zaman ben randevuyu alayım yarın sonra gelelim
    7 Eylül 22:44 - yabancı uyruklu bayan kürtaj fiyatları sorup randevu alıyor 140908: Ilgi ve alakaniz için ayrıca tesekkur ediyorum iyi akşamlar
    7 Eylül 22:44 - Op. Dr. Turgay Karakaya: gün belli olunca yazarsınız
    7 Eylül 22:44 - Op. Dr. Turgay Karakaya: r e
    7 Eylül 22:45 - yabancı uyruklu bayan kürtaj fiyatları sorup randevu alıyor 140908: Tamam teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  13. 22 Oca 15:12 - Kürtaj Fiyat: Numaranizi internettj
    22 Oca 15:12 - Kürtaj Fiyat: Buldummm
    22 Oca 15:12 - Kürtaj Fiyat: Ne olur ne olmaz die kayitettimm
    22 Oca 15:12 - Kürtaj Fiyat: Bilginiz olsun:)
    22 Oca 15:14 - Jinekolog Operatör Doktor: Tabi
    22 Oca 15:14 - Kürtaj Fiyat: Tesekkurler
    22 Oca 15:15 - Kürtaj Fiyat: Bu arada kurtaj fiyatlarinda
    22 Oca 15:15 - Kürtaj Fiyat: Degisiklik varmidir
    22 Oca 19:04 - Kürtaj Fiyat: Tamamdir iyi aksamlar.
    22 Oca 19:34 - Jinekolog Operatör Doktor: Sizede

    YanıtlaSil